Op vakantie met Vacansoleil?

Wat ik mee neem op vakantie

Nu ik al 7 jaar via Vacansoleil op vakantie ga, kan ik wel zeggen wat nou echte voor en nadelen zijn. Ook dit jaar ben ik met Vacansoleil op vakantie geweest. En nu heb ik zowel met het huren van een bungalowtent als met mijn eigen vouwwagen voldoende ervaring om erover te schrijven. Beide kan ik je aanraden, maar waarom?

Het zoeken van een geschikte camping vind ik persoonlijk erg lastig. Een camping moet voor mij toch aan een paar eisen voldoen. Bij de campings van Vacansoleil wordt gekeken naar wat mensen graag willen. Bijvoorbeeld een zwembad op de camping. Over het algemeen hebben al hun campings dus een zwembad. Per camping in hun bestand staat aangegeven wat er op de camping beschikbaar is, bijvoorbeeld een winkeltje met beperkte levensmiddelen.

Een camping zoeken op wensen

Op de website is het mogelijk om te zoeken op u wensen. Bijvoorbeeld een zwembad, of beperkte levensmiddelen. Alles kun je aanvinken op de site en die geeft dan automatisch alle campings die aan de eisen voldoen weer. Zo heb je bijvoorbeeld ook campings voor de rustzoekers, of voor mensen die graag aan het strand op vakantie gaan. Wat ik persoonlijk wel jammer vind is dat er geen campings zijn in Zuid-Polen. Maar wie weet komt dat nog in de toekomst. Daar kan ik alleen maar heel hard voor duimen!

Altijd klantvriendelijk

Zowel tijdens het boeken als op de camping zelf is het personeel altijd behulpzaam en klant-vriendelijk. Zo had ik bijvoorbeeld een tijdje geleden contact met Sanne van het twitter team van Vacansoleil. Zij heeft mij heel goed geholpen, want dankzij haar gaan wij dit jaar toch nog op vakantie! Als je iets niet snapt op de website kun je gerust bellen of een mailtje sturen (of zelfs een berichtje op social media!). Zelf heb ik altijd vriendelijk antwoord gehad. Ook op de camping vertellen ze je graag hun eigen tips en willen je altijd helpen. Ik ben in alle 7 jaren nog zeer tevreden geweest. Zowel in een gehuurde bungalowtent als een kampeerplek met mijn eigen vouwwagen, ze staan je graag te woord. In de toekomst zal ik altijd op hun site blijven kijken of er nog een leuke campings tussen zit waar ik naar toe zou willen.

En ps. Lieve Vacansoleil, als jullie dit lezen; Zouden jullie misschien een aantal campings in Zuid- Polen willen toevoegen aan jullie bestand? Ik zou daar graag via jullie op een camping staan 🙂 Alvast bedankt!

Ben jij wel eens op vakantie geweest met Vacansoleil?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.