OOTD | Mijn favoriete jurkje

In de zomer draag ik het liefst jurkjes! En vandaag laat ik jullie een outfit zien met één van mijn favoriete jurkje in de zomer! Het ziet niet alleen heel erg fijn, maar staat ook nog eens heel erg leuk. En is daarbij tijdens hele warme dagen ook nog eens prettig, want je voelt hem haast niet zitten.
_DSC2676

favoriete jurkje

Ik vind het jurkje zo fijn omdat het een hele zachte stof heeft, en ook heeft dit jurkje aan de onderkant een leuk kanten randje! Erg gaaf!

_DSC2680
Bij deze outfit draag ik een set met armbandjes, en heb ik mijn haar op een aparte manier opgestoken. Hier laat ik ook nog even een foto van zien.

_DSC2682 _DSC2691 _DSC2689

Jurkje | Takko
Armbandjes | Primark
Haar schuifjes | Primark

Dragen jullie wel eens jurkjes in de zomer?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

20 thoughts on “OOTD | Mijn favoriete jurkje

  1. Wauw wat een super leuk schattig jurkje heb je aan!!! Super leuk!!! Staat je heel goed! 🙂 en ik draag regelmatig jurkjes in de zomer!

  2. Ah wat een schattig jurkje, staat je goed! Zelf draag ik nooit jurkjes, persoonlijk vind ik dat ze me helemaal niet mooi staan haha.

  3. Wat een schattig jurkje, staat je geweldig! 🙂 Ik ben dol op jurkjes dragen in de zomer en heb er twee nieuwe in de kast hangen uit New Look sinds ik opnieuw in Antwerpen ben 🙂 En dat zal niet bij twee blijven vrees ik .. Liefs! x

Comments are closed.