OOTD | een lente sjaal?

Het outfit artikel die ik ruim een week geleden plaatste vond ik eigenlijk zo leuk, dat ik besloten heb om meer outfit looks te gaan maken. Natuurlijk moet ik daar wel even mijn broertje lief voor aan kijken *Dennis dit is een hint!*. Hij maakte mooie foto’s van mij, en vandaag laat ik onder andere een sjaal zien waarvan donderdag al een artikel over online is gekomen! Benieuwd wat mijn outfit is, en waar je deze leuke items kan scoren? Lees dan zeker even verder.
lente
In het artikel van afgelopen donderdag liet ik al weten dat er een outfit artikel aan zat te komen met de sjaal. Ik ben echt opslag verliefd geworden op deze sjaal. Ik heb een enorme voorliefde voor gebreide items, en heb er dan ook veel dingen van in mijn kast liggen. Deze sjaal ziet er op het eerste gezicht niet gebreid uit, maar dat is hij wel. De kleuren die in deze sjaal verwerkt zitten zijn erg mooi, en passen ook perfect bij de lente.

lente
De sjaal is mooi lang, en je kan hem makkelijk een paar keer dubbel om je heen slaan. Zelf vind ik het mooi om hen om mijn nek te laten hangen, of zoals hierboven op de foto aan 1 kant naar achter te slaan. Hele leuke detail aan de sjaal is dat hij franjes heeft aan de onderkant.

De jas kocht ik 2 jaar geleden bij sans outlet (van sans online, en nee dit is absoluut niet gesponsord!), en ik draag hem heel erg graag. De jas is grijs met zwarte accenten, en heeft oud gouden knopen aan de voorkant en op de schouders. Er zit niet veel model in de jas, maar dat is precies wat ik er zo mooi aan vind. met 2 mini zakken kan ik gelukkig net een zakdoekje meenemen.

Zelf ga ik graag zo de deur uit, even snel naar de stad fietsen of bij iemand op bezoek. Voor de lente en de herfst is dit voor mij een perfecte buiten outfit.

Wat trek jij graag aan als je naar buiten gaat? En voor welke kleuren ga jij?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

25 thoughts on “OOTD | een lente sjaal?

  1. Dennis je hoort het, luister naar je zus! Hahaha, maar ik vind het een erg leuke sjaal en ondanks je, je jas al twee jaar hebt blijft die ook leuk!

    1. Haha, of hij er naar luistert? Haha 🙂 Dankjewel, ik ben echt zo blij met deze jas. Vind hem echt prachtig en draag hem heel erg graag. Je kunt nog helemaal niet zien dat ik hem al een tijdje heb.

    1. Dankjewel, met dank aan mijn broertje. Want die heeft de foto’s gemaakt 🙂 De sjaal is echt mijn favoriet deze winter/lente.

        1. Ja het sneeuwt hier heel erg hard. Gelukkig blijft het niet liggen, maar het is wel ijskoud! Eigenlijk weer om binnen te blijven 🙂

Comments are closed.