OOTD | Houthakkers blouse!

En daar is die hoor! De eerste Outfit of the day van mijn nichtje Femke! Ze rockt op de foto’s, en het was moeilijk kiezen tussen de lijst met foto’s die ik van haar gemaakt had. Modelletje! Ik hoop echt dat jullie het leuk vinden, want zelf zijn we heel erg enthousiast om nog meer outfitfoto’s te gaan maken!
DSC_1549
De outfit die ze vandaag aan jullie laat zien is de houthakkers blouse! Een bekende inmiddels, maar hoe combineren wij hem? We maken er een stoere look van door hem te combineren met leuke half hoge laarsjes, een zwarte broek, een zonnebril en een stoere make-up look! Benieuwd hoe we dat hebben gedaan?

DSC_1374
Dit blouse kan je natuurlijk ook als een soort jasje gebruiken door hem gewoon open te laten! Kijk eens hoe leuk dat staat! Met zo’n blouseje kan je natuurlijk alle kanten op! Zo kun je hem open dragen, dicht, maar je kunt hem ook in je broek stoppen waardoor het weer een ander effect geeft!

DSC_1380 DSC_1505
Femke draagt een statement necklace van de Primark. Deze mooie gouden ketting geeft een mooi effect met de blouse.

DSC_1506
Ze draagt bij deze look deze stoere half hoge laarsjes! In een donker grijze/ zwarte kleur.

DSC_1508
2 mooie armbandjes, een ringetje, en een zonnebril maken deze look helemaal af.

DSC_1584

Mascara : Max&More
Eyeliner: Essence
Concealer stick : Max&More
Liptint: Essence
Compact powder van Essence

Als jullie het leuk vinden dan gaan we meer outfit foto’s maken met Femke, natuurlijk van een heleboel verschillende looks!

Wat vinden jullie van deze look?

Veel liefs,
Carolien & Femke!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

10 thoughts on “OOTD | Houthakkers blouse!

Comments are closed.