OOTD | Herfst outfit

primark trui
Het is herfst, en we kunnen er echt niet meer onderuit. Het is koud, het regent erg veel en het liefst blijf ik de hele dag binnen. Ik koos daarom voor een leuke herfstige outfit. Een warme trui en een leuke broek. Het is een redelijke budget look want zowel de broek als de trui komen van de Primark!
primark broek
Ik koos dus voor een leuke trui, die vooral lekker warm is. De witte kleur samen met de hele donker blauwe kleur vind ik erg mooi, en de knoopjes maken de trui helemaal af. De broek die ik erbij koos is niet zomaar een broek. Je ziet ze steeds vaker, en ik vind hem erg gaaf. Zelf had ik niet gedacht dat het mij zou staan, maar eenmaal toen ik hem aan had was ik verkocht. De knieën zijn erg leuk gedaan en geven de broek toch een stoere uitstraling.

herfst outfit
Trui | Primark
Broek | Primark

handtekening carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “OOTD | Herfst outfit

  1. Een hele gave stoere en mooie look! Je broek is echt heel mooi, en de trui past er ook goed bij!

    1. Dankje, ik vind de broek heel erg fijn, en hij ziet er ook nog eens leuk uit. De trui is daarin tegen heel erg lekker warm, en de basic kleuren passen eigenlijk altijd wel!

    1. Dankje! Vorige week bij de Primark gehaald, ik baalde echt toen ik in oktober er was dat ik hem niet had meegenomen, en ik wist gewoon zeker als we weer zouden gaan ik hem moest halen 🙂 xx

Comments are closed.