OOTD | Easy is oké!

Ik ben tevreden met easy (simpel), en dat laat ik zien in deze Outfit of the day! Simpel maar toch leuk! Ja, dat kan!
Je hoeft je niet altijd uit te sloven met je kleding, soms is het even goed om tevreden te zijn met simpel! Benieuwd naar de Outfit? Kijk dan snel verder!

DSC_1605-002

Ik draag mijn favoriete sneakers van de Scapino, mijn zwarte Primark broek, en een heerlijke trui van de Primark! Het horloge is van de Kruidvat, en de riem van Sansonline.

DSC_1603-001  DSC_1564-001 DSC_1543-001
Deze riem vind ik erg fijn, het heeft een stoere uitstraling en ik kan hem overal mee combineren! Doordat hij niet egaal wit is, vind ik hem er echt stoer uitzien!

DSC_1542-001
Deze trui van de Primark heeft een extra detail, namelijk de steentjes bij de ‘kraag’. Zo hoef je geen ketting of statement necklace te dragen, want dat heeft deze trui al voor je! Handig toch! En de opvallende licht blauwe kleur is perfect te combineren op een zwarte broek of mooie spijkerbroek.

DSC_1540-001
En om mijn favoriete schoenen kan ik toch niet uit. Deze sneakers van de Scapino lopen echt geweldig en zien er ook nog eens heel stoer uit! En ook deze zijn weer heel makkelijk te combineren!

Wat vinden jullie van deze look?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

14 thoughts on “OOTD | Easy is oké!

  1. Ik vind hem helemaal geweldig: dit is style die ik zelf ook veel draag 😉 Je hebt smaak 😉

    1. Haha ja lekker comfy! Ik houd van zulke truien, lekker makkelijk maar ziet er ook gewoon leuk uit! Dankjewel voor het mooie compliment! <3 xx

    1. aah wat super lief! Haha ja ik ben af en toe best perfectionistisch.. 🙂 Maar heel erg bedankt voor je lieve compliment, ik doe mijn best !

Comments are closed.