OOTD | All of me!

Vandaag komt mijn eerste Outfit of the day van dit jaar online! Een hele tijd geleden, vorig jaar zelfs, maakte ik mijn laatste outfit foto’s. Dit deed ik gewoon thuis voor de spiegel, maar dit jaar ga ik het helemaal anders doen! Ik heb iets gevonden wat ik veel leuker vind en waardoor ik meer plezier krijg in het maken van deze outfit foto’s. Het ziet er dan ook gelijk een stuk beter uit!
DSC_1387-001

Ik draag een vrij donker outfit, waarbij ik verschillende merken combineer.
Ik draag mijn favoriete sneakers, deze heb ik een tijdje terug al een blogje over geschreven. Ze zitten echt heel erg fijn, en zijn ook nog eens heel makkelijk te combineren te verschillende outfits!
Verder draag ik een donker broek van de Primark, het is de super skinny broek in maat 36 (8). Daarbij heb ik een riem van de Sans (Sansonline), draag ik verder nog een grijs shirt van de Primark. Dit is een basis stretch shirt die ze in alle kleuren verkopen. Met daarbij een apart blouse die ik afgelopen zomer in Duitsland kocht. Hoe de winkel heette weet ik niet meer, maar het is een merkje van Madonna. Het horloge is van de Kruidvat en vind ik super fijn omdat het grote cijfers heeft.
DSC_1436-001
Ik heb het blouseje aan de onderkant geknoopt want deze heeft 2 uitstekende punten aan de voorkant. Dit geeft een leuk effect bij je outfit!

DSC_1449-001

Ik heb hier basic make-up op.
Mascara is Christan Faye (zat in de StyleTone box).
Foundation is van de Hema eigen merk
Compact powder van Essence (te koop bij o.a. Kruidvat)
Eyeliner is van Essence, namelijk de Longlasting eye pencil.
En op mijn lippen draag ik Babylips.

Het is een simpele outfit die je elke dag zou kunnen toepassen! Het blouse vrolijk de boel allemaal net wat meer op, en voegt ook de nodige kleur toe aan de outfit!

Wat vinden jullie van deze eerste outfit of the day van dit jaar?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

10 thoughts on “OOTD | All of me!

Comments are closed.