Ootd #5

Lieve lezers! Ik heb weer een ootd voor jullie!

Ootd

Vandaag heb ik weer een Outfit of the day voor jullie! Super lang geleden dat ik het alweer heb gedaan, dus vond het vanmorgen tijd om toch weer een outfit of the day voor jullie te maken! Het wordt vandaag lekker weer, waarschijnlijk echt het laatste weekend mooi weer! 20graden, nog maar even van genieten want die zien we volgend jaar waarschijnlijk pas weer.

Ootd

Ik heb bij deze ootd vandaag gekozen voor een simpele spijkerbroek van de H&M, en heb daarbij een rood/roze t-shirt aan, met daarover heen een zwart vestje van de Hema. Oohja en de riem is ook van de H&M. Daarbij heb ik mijn make-up als volgt. Een basis look, met wat foundation en poeder, oogpotlood en wat mascara, en op mijn lippen heb ik de catrice lipstain roze met daarover heen wat lipbalm van de action. Perfect!

Ootd

Ik wil vandaag wat foto’s maken in de natuur, oftewel het bos etc. Dus heb ik mijn haar aan 1 kant in een klein vlechtje naar achter. Zodat ik niet steeds met mijn haar voor mijn ogen zit.
Verder houd ik mijn haar vandaag los!

Wat vonden jullie van deze Ootd? Fijn weekend allemaal!

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.