Oolaboo | Skin defense DNA emergency lipstick SPF 30

Ook dit is weer een item dat een tijd geleden in de Jouwbox zat. De Oolaboo skin defense DNA emergency lipstick met SPF 30 verzorgt de lippen in alle weersomstandigheden. Krijg zijdezachte lippen met de emergency lipstick van Oolaboo.

De komende tijd zullen er veel reviews online komen van producten die e afgelopen maanden (of sommige zelfs vorig jaar) in de Jouwbox zaten. Omdat mijn review la onwijs vol zat door al die boxen, heb ik alles opgezegd in augustus 2021 en wil ik nu echt eerst mijn hele review la wegwerken. En dat zijn nogal wat producten! Zo ook de Oolaboo skin defense DNA emergency lipstick SPF 30.

OOLABOO Skin Defense DNA Emergency Lipstick!


Zeker nu het kouder begint te worden is het verzorgen van je lippen nog belangrijker! De lipstick van oolaboo skin defense DNA emergency lipstick is speciaal gemaakt voor de zonnige, winderige en koude dagen. Er zit onder andere muntextract, kokosolie, bijenwas, calendula en rozemarijnextract in verwerkt. Allemaal ingrediënten die ervoor gaan zorgen dat je lippen de nodige verzorging krijgen die ze verdienen en er prachtig uit gaan zien.

Ingrediënten : CALENDULA OFFICINALIS (CALENDULA) FLOWER EXTRACT, CERA FLAVA (BEESWAX), COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, MIXED TOCOPHEROLS (VITAMIN E).

Hoe ik dit product heb ervaren?

Door de stick redelijk royaal aan te brengen op de lippen zorg je ervoor dat de lippen voldoende verzorging krijgen (die ze nodig hebben!). Met een prijs van €15,50 is het best een dure lipstick (vind ik dan), maar hij doet wel echt wat hij beloofd. Mijn lippen zijn onwijs zacht, vertonen geen velletjes en zien er ook mooi uit.
De mooie luxe uitstraling van de zwarte verpakking met goud/bronzen kleuren vind ik ook erg mooi. Je brengt de lipstick gemakkelijk aan met de stick en kunt genieten van prachtige lippen. Overigens moet je wel houden van de mint want die is echt goed aanwezig!

Gebruik jij wel eens een lipstick tegen de kou?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.