Ook dit jaar weer persoonlijke brieven naar families Helemaal het einde

welke apps ik gebruik

Vorig jaar schreef ik persoonlijke brieven aan de families van het programma Helemaal het Einde. Ook dit jaar wil ik weer persoonlijke brieven aan de nieuwe families van het programma gaan schrijven. Totaal andere opzet als vorig jaar, maar zeker niet saai! Hoe ga ik het dit jaar opzetten?

Vorig jaar koos ik om elke familie van het programma van de tv zender RTL een persoonlijke brief te schrijven via mijn blog. De brieven werden onwijs vaak gelezen en noem het toeval maar ze werden ook in Chili gelezen. Daarom wil ik ook dit jaar weer een brief schrijven aan de ditmaal 4 families.

Mijn persoonlijke brief voor de familie…

Omdat er dit seizoen maar liefst 4 families mee doen met het programma Helemaal het einde, is het niet meer dan logisch om ook 4 verschillende brieven te schrijven. Elke week volgt er een nieuwe brief voor een ander gezin. Zo zal ik hoogst waarschijnlijk aankomende week al beginnen met het plaatsen van mijn eerste brief.

De brieven schrijf ik naar aanleiding van de afleveringen die voorbij komen. Het seizoen speelt zich af op een eiland op Kaapverdië, de regels zijn hetzelfde als vorig seizoen. Ieder gezin krijgt een startkapitaal en een stuk grond, een tent met aparte wc en 1 jaar om een bestaan op te bouwen.

Welke families doen mee met het programma?


Familie Molenaar
Moeder Fleur, vader Ocke, dochter Suus en zoon Wolf komen uit Haarlem.

Familie van Berkel
Moeder Marieke, vader Matthijs, zoon Daan en dochters Anne-Eva, Noa-Lisa en Mette-sophie komen uit Hoogeveen. Dit was tevens het laatste gezin dat zich aansloot op Kaapverdië.

Familie Beerens
Moeder Jessica, vader Jasper, tweeling Floor & Britt en zoon Joep komen uit Geertruidenberg.

Familie de Weijer
Moeder Maaike, vader Bart en zoon Senna komen uit Beverwijk.

Na een aantal weken heb ik al een aardig beeld gekregen van de gezinnen. Moet wel even wennen aan het feit dat het dit jaar 4 gezinnen zijn en een totaal ander soort stuk grond hebben gekregen als de gezinnen in vorig seizoen. Dit weegt ook mee in de brieven die geschreven gaan worden aan de gezinnen.

Wat zou jij in een brief naar de verschillende familie’s zetten?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.