Ontwerp je eigen t-shirt | Blogger stuff

eigen t-shirt ontwerpen

Ik houd van gadgets uitproberen maar een t-shirt ontwerpen is ook wel heel erg gaaf! Ik mocht mijn eigen t-shirt ontwerpen en of dat ook echt gelukt is en wat ik van het eindresultaat vind dat lees je natuurlijk in dit artikel. En ik deel mijn tips voor als jij een eigen kledingstuk wilt laten ontwerpen! Want ook jij kunt dit!

Een t-shirt ontwerpen is echt niet zo moeilijk, ook jij kunt dit. Van de website mijntshirtmaken mocht ik een eigen shirt ontwerpen en dit deed ik dan ook. Ik koos voor een V-hals t-shirt in een licht grijze kleur (de kleuren kun je ook helemaal zelf kiezen!) en moest vervolgens een tekst of afbeelding kiezen. Dit vond ik nog best wel lastig, want het doel is natuurlijk dat je het shirt gaat dragen.

Het ontwerpen!

eigen t-shirt ontwerpen
De website is erg duidelijk en simpel om te volgen. De software (gewoon op de website zelf) is makkelijk in gebruik en je doorloopt een aantal stappen tot je t-shirt klaar is. Je kunt een tekst laten bedrukken op je shirt, maar ook een afbeelding bijvoorbeeld. Het is maar net wat jij graag wilt!
Een hele tijd geleden zag ik een gaaf shirt met de tekst ‘I dont need a job, i run a blog’ en dit vond ik wel heel erg gaaf voor mijn eigen t-shirt. Dus ik deed deze tekst en voegde er onderaan nog mijn url link (liefscarolien.nl) aan toe. Voor het geval de overload aan vragen komen van ‘ welke blog heb je dan?’.
Voor al 29,95 euro kun je een eigen dames t-shirt ontwerpen en helemaal naar eigen smaak en wens. Hoe gaaf is dat?

Mijn mening

eigen t-shirt ontwerpen
Het t-shirt heel een fijn stofje maar had voor mij wel iets langer gemogen qua stof. Maar dit is puur persoonlijk. Het shirt draagt erg fijn en sluit goed aan. De tekst staat er mooi op en in de machinewas blijft hij ook erg mooi. Waar ik wel een beetje van baalde was de leveringstijd. Het duurde best wel lang voordat ik het shirt binnen had al kan het bedrijf daar zelf niets aan doen omdat de fout bij het vervoersbedrijf lag.
Op de vraag of ik hier nog een keer zelf een t-shirt zou bestellen; ja! Maar dan met andere gekke teksten erop of mijn bloglogo misschien. Het shirt is erg fijn en zit ook gewoon heel erg lekker.

Wat zou jij op je eigen t-shirt willen zetten?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Ontwerp je eigen t-shirt | Blogger stuff

Comments are closed.