Ontharingspads van Action – top of flop?

ontharingspads

Een tijdje geleden liep ik door de Action op zoek naar leuke interessante items om eens uit te proberen voor mijn blog. Daarbij viel mijn oog op de ontharingspads die in het schap bij de verzorgingsproducten lag. Een vrolijke verpakking, met een product waar ik tot dan toe maar sceptisch over was. Maar nu….

Er van uit gaan dat het een product zou zijn die niet zou werken, en dan heel aangenaam verrast worden. Correctie; zeer enthousiast zijn over het product. Ik heb werkelijk waar nog nooit zulke zachte benen gehad! Daarbij probeerde ik met mijn mobiel een paar foto’s te maken van mijn benen met de haren er nog op, en na het gebruik van dit product. Helaas zijn die foto’s mislukt merkte ik later op de laptop pas. Ik ben zeer aangenaam verrast door dit product, en ga nog even wat setjes in slaan!

Ontharingspads van Action

ontharingspads
Toen ik het doosje open maakte zat er een applicator en 3 pads in. Het is de bedoeling dat je 1 pad gebruikt, en die op de applicator plakt. Hiervoor kun je de witte sticker op de pad eraf halen, en dan proberen voorzichtig en recht hem erop te plakken. Zelf vond ik dit best wel lastig, en het is bij mij dan ook heel iets scheef geplakt. Nou ja ook geen ramp, want het werkt ook even prima. De pads bevatten microkristallen die moeiteloos en pijnloos de haren verwijderen en ook de dode huidcellen hierbij verwijderd. Vandaar natuurlijk het mega zachte effect na het gebruik. Als je net als ik last hebt van droge huid op de benen dan kan het zijn dat je benen helemaal wit worden tijdens het gebruik. Dit zijn de dode huidcellen, en je bent hier dus gelijk vanaf!

ontharingspads

Je maakt met de applicator ronde bewegingen, dit kan zowel links om als rechts om, en maakt voor het resultaat niet uit. Net wat jij het handigste en prettigst vind. Na het ontharen de huid even met koud water wassen (ik dit deed met een washandje), en eventueel een zachte creme aanbrengen. Zelf heb ik heel erg last van een gevoelige huid, en met scheren wordt het normaal knal rood. Met dit product had ik werkelijk nergens last van, nog geen rode huiduitslag of gevoeligheid. Helemaal niets! Ik ben echt mega fan van dit product, en ga dit zeker blijven gebruiken.

Zeer handig op vakantie bijvoorbeeld. De haren blijven ook redelijk lang weg, de applicator is makkelijk mee te nemen in je toilettas en neemt nauwelijks ruimte in beslag. Doe de behandeling wel echt overdag als het licht is, anders kun je niet goed zien of je alle haren hebt weggehaald.
Dit product is te koop bij Action en kost maar 0,99cent.

Heb jij wel eens van deze ontharingspads uitgeprobeerd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Ontharingspads van Action – top of flop?

Comments are closed.