Ontdek NIVEA’s meest klimaatvriendelijke deospray

NIVEA voegt de nieuwe ECODEO1 sprays toe aan haar lijnen NIVEA NATURALLY GOOD en NIVEA MEN. NIVEA ECODEO bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De spray maakt gebruik van een innovatieve, klimaatvriendelijkere spraytechnologie met uit lucht afkomstig gas. Hierdoor heeft de spray een lagere CO2-voetafdruk in vergelijking met de standaard drijfgassen die NIVEA gebruikt.

Ook gaat de spray dankzij deze nieuwe technologie twee
keer zo lang mee als andere NIVEA deosprays2, omdat er minder ruimte nodig is voor gas en hierdoor meer formule kan worden toegevoegd. Bovendien biedt de deodorant 24 uur betrouwbare bescherming en langdurige frisheid en verzorging. Zacht, kruidig, of lekker fris? NIVEA ECODEO is beschikbaar in drie varianten, zodat je altijd zelfverzekerd de deur uit kan!

Een duurzamer alternatief

NIVEA ECODEO is speciaal ontwikkeld voor gebruikers van deodorantspray die op zoek zijn naar een duurzamer alternatief en hierbij het geliefde gevoel van een spray applicatie niet te hoeven verliezen. De nieuwe spraytechniek maakt gebruik van het klimaatvriendelijkere drijfgas stikstof, dat volledig afkomstig is uit lucht en daardoor een lagere CO2-voetafdruk heeft. Dankzij het nieuwe eco-ventiel spray je altijd gericht en krachtig en gaat het product twee keer zo lang mee2. Zo bespaar je bij gebruik één verpakking. De verpakking is bovendien gemaakt van 25% gerecycled materiaal en kan oneindig gerecycled worden (met uitzondering van het ventiel, de spraykop, dop en sticker).

Harmonie met huid en natuur

De deodorants bieden 24 uur betrouwbare bescherming die de huid verzorgt en langdurige frisheid geeft. De formules zijn 100% vegan3, bestaan voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 5% additionele ingrediënten zorgen voor stabiliteit en bescherming van de formule.

Drie varianten

De ECODEO lijn bestaat uit drie varianten. NIVEA NATURALLY GOOD ECODEO Bio Aloe Vera heeft een frisse geur en geeft een schoon gevoel zonder te plakken. NIVEA NATURALLY GOOD ECODEO Bio Green Tea heeft luchtig groene, natuurlijke geurtonen en geeft een schoon, verzorgd huidgevoel. NIVEA MEN FRESH ACTIVE ECODEO geeft een fris gevoel, alsof je net hebt gedoucht, en 24 uur bescherming.

Productinformatie en prijzen

NIVEA NATURALLY GOOD ECODEO Bio Aloe Vera, 125 ml , €7,494
NIVEA NATURALLY GOOD ECODEO Bio Green Tea, 125 ml, €7,494
NIVEA MEN FRESH ACTIVE ECODEO, 125 ml, €7,494

  • Dit is een persbericht
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Ontdek NIVEA’s meest klimaatvriendelijke deospray

  1. Klinkt goed…..
    Dit moet ik kopen….
    Ben groot fan van het blauwe blikje en vele andere producten van dit fijne merk…..

    Een fijne dag…..

    1. Ben er momenteel 2 aan het testen, ze zijn echt heel erg fijn! En je ruikt het ook echt veel langer dan andere deodorants. Binnenkort komt er een review van online!

Comments are closed.