Online spelletjes

10 redenen waarom je geen blog moet beginnen

Toen ik nog op de middelbare school zat (dat is nu best wel een lange tijd geleden!), speelde ik regelmatig online spelletjes. Puur ter ontspanning, of om even wat afleiding te hebben. Je had eindeloze mogelijkheden voor online spelletjes, en er bestonden talloze sites waar je dat op kon spelen. Maar wat speelde ik dan precies?

Misschien ken je het wel, een online spelletjes website? Je had gratis websites, maar ook betaalde websites waar je dan spelletjes kon downloaden en de volledige versie op je computer kon spelen. Dinner Dash was zo’n spelletje waar ik naast Sims en Rollercoaster echt uren aan kon besteden. Zo ontzettend verslavend, maar ook uitdagend, want het werd steeds moeilijker om een level te halen. Maar waar kun je tegenwoordig nog online spelletjes spelen? En zou ik dat ook weer doen?

Online spelletjes spelen?

Laat ik voorop zeggen dat ik eigenlijk helemaal geen tijd heb om tegenwoordig nog online spelletjes te spelen. Ik heb werk, en daarbij onderhoud ik deze blog. En soms verkijk je je erop hoeveel werk er gaat zitten in het bedenken van nieuwe artikelen, het schrijven ervan en natuurlijk ervoor zorgen dat je blog bekeken wordt. Veel tijd naast mijn werk en blog houd ik dus niet over. Wel ben ik echt dol op spelletjes, en als ik bijvoorbeeld de Sims of Rollercoaster zou instaleren op mijn laptop, ik er geheid weer uren aan kwijt ben. Het klinkt best aantrekkelijk om even helemaal nergens aan te denken, en je helemaal te storten op een spelletje.

Geld winnen?

Tegenwoordig zijn er zelfs spelletjes sites waar je geld mee kan verdienen. Nou moet je daar natuurlijk wel heel erg mee uitkijken, en vergeet geen toestemming te vragen aan je ouders als je nog geen 18jaar bent. Een spel waar je geld mee kan winnen is bijvoorbeeld Mega moolah slot, waarop altijd meer dan een miljoen te winnen is. Met deze gokkast kun je dus geld winnen, maar ook verliezen. Wees altijd goed voorbereid als je begint aan dit soort spelletjes, want het kan zeer verslavend werken.

Ben jij niet zo van de kansspelletjes, maar liever van de spelletjes zoals Sims? Dan zijn er op internet natuurlijk nog genoeg mogelijkheden te vinden om dat soort spelletjes te spelen. Ook online!

Vraag: Wat is jou favoriete spelletje? En heb jij ook wel eens online spelletjes gespeeld?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.