Olymp overhemd voor de stoere man

Olymp overhemd met een bloemetje

Ik ben de tel kwijt als het gaat om hoe vaak mijn broertje al een overhemd op mijn blog heeft laten zien. Hij draagt nou eenmaal graag overhemden en het staat hem ook nog eens heel erg goed. Dit keer laat hij een stoer overhemd zien met bloemetjes. Met bloemetjes? Ja zeker, eens iets anders dan een standaard gekleurd overhemd. (en het staat hem ook heel erg goed!)

Stoer hoeft niet altijd een enkele kleur te betekenen. Dat dit overhemd dat mijn broertje vandaag aan jullie laat zien ook zijn stoere kant heeft komt goed uit zijn recht op de foto’s. Ik probeerde eens een andere omgeving en daarin komt dit overhemd echt tot zijn recht. Mijn broertje is weer heel erg blij met zijn overhemd en deze zal hij ook regelmatig naar school dragen. Bloemetje of niet, het overhemd is stoer, modieus en past perfect.

Olymp overhemd met een bloemetje

Olymp overhemd met een bloemetje
Houd je wel van een bloemetje maar hoef je net zoals mijn broertje geen heel gebloemd overhemd? Dan is dit blauwe overhemd van het merk Olymp een uitkomst. Dit blauwe overhemd heeft in de boord en manchetten een bloemenprint in de kleuren lichtblauw, grijs en wit zitten en over de knopen loopt een lichtblauwe satijnen lijn. Lange mouwen en om het lichaam en zittende pasvorm met een New York Kent kraag. Een strak getailleerde pasvorm zonder borstzak (maar die mis je ook niet hoor!) en met de toevoeging van stretch aan het katoenen overhemd draagt het heerlijk comfortabel en rekt het mee waar nodig. Het overhemd heeft maar weinig onderhoud nodig en hoeft maar licht gestreken te worden om kreukloos de deur uit te gaan.
Olymp overhemd met een bloemetje

Olymp overhemd met een bloemetje
Mijn broertje laat zien dat een overhemd met een bloemetje zo erg nog niet is. Vind jij dit nou ook een mooi overhemd of wil je kijken wat er nog meer te koop is op HemdVoorHem.nl? Of denk je, die moet ik hebben voor mijn vriend/man/partner etc kijk dan eens tussen de andere overhemden van het merk Olymp.

Wat vind jij van dit overhemd? En vind je ook niet dat de overhemd er uit springt voor de achtergrond graffiti?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk of bedrijf
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.