Oh lief natural sunscreen body SPF 30

Oh Lief natural sunscreen SPF 30

Summer is here! Bij de zomer hoort natuurlijk ook een goede zonbescherming. Deze 100% natuurlijke zonnebrand crème van Oh Lief smeert fantastisch uit en laat geen witte waas achter. De SPF 30 beschermt je tegen schadelijke UVA en UVB stralen en door zijn NON-NANO minerale filter Zink Oxide komt het niet in de bloedbaan terecht! Een zonnebrand crème voor het hele gezin!

De afgelopen jaren ben ik door bepaalde medicijnen die ik moest slikken voor de Ziekte van Crohn extra oplettend wat betreft zonnebrand crème en mezelf insmeren voor ik naar buiten ga. Oke, iets wat ik noodgedwongen moest vanwege de vergrote kans op huidkanker. En dan wil je je wel insmeren hoor! Maar nu ik van die medicijnen af ben, wil ik natuurlijk ook geen extra kans lopen op huidkanker. Daarom is insmeren als je naar buiten gaat echt noodzakelijk.

Een natuurlijke zonnebrand crème van Oh Lief

Oh-lief biedt 100% natuurlijke en biologische verzorgingsproducten voor het hele gezin. In deze Oh Lief Natural sunscreen zonnebrand crème wordt gebruik gemaakt van non-nano zinkozide. Een natuurlijk zachte mineraal dat werkt als een fysiek blok en niet wordt opgenomen in de bloedbaan. De Oh-lief Sunscreen SPF 30 bevat naast kokosolie, granaatappel- en wortelextract. Beiden Anti-oxidanten die bescherming beiden tegen de vrije radicalen die door de Uv-stralen worden veroorzaakt.

Alle producten van Oh-lief zijn SOIL Natural gecertificeerd, dat betekent dat je er 100% op mag vertrouwen dat de producten ECHT natuurlijk zijn. De producten bevatten uiteraard geen vervelende stoffen en geen toegevoegd parfum. De ruiken wel lekker, je ruikt de ingrediënten. De balsems en de sunscreen zijn zelfs volledig vrij van conserveringsmiddelen. Puur natuur!
oh lief, oh lief natural sunscreen

Waarom deze zonnebrand?

Voordelen op een rij:
– Waterbestendig
– Biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen
– Parfum vrij
– Vrij van conserveringsmiddelen
– Laat geen witte waas achter
– Smeert goed en makkelijk uit
– Geschikt voor een eczeem gevoelige huid
– Voor het hele gezin (ook voor kinderen en baby’s!)

Ingrediënten
Zinc Oxide***, Caprylic Triglyceride (Coconut oil), Polyhydroxystearic Acid Isostearic Acid, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Oil*, Cera Alba (Bees) Wax**, Euphorbia Cerifera (Candellila) Wax**, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax**, Isoamyl Laurate, Oliva Europa (Olive) Fruit Oil*, Aspalatus linearus (Green Rooibos) in Persea gratissima (Avocado) Fruit Oil*, Topopherol (Vitamin E)**, Punica granatum (Pomegranate) Seed CO2 Extract*. Daucus Carota (Carrot Jojoba) Root CO2 Extract.

Deze handige tube van 30ml gaat nu standaard mee in mijn tas zodat ik overal beschermt ben tegen de zon. Wil jij nou ook eens deze natuurlijke zonnebrand uitproberen? Je koopt hem onder andere bij Ohlief.nl voor €9,95 voor 30 ml, maar er zijn ook tubes van 100 ml te koop!

Kende jij dit merk al of ben je ook al fan van natuurlijke zonnebrand?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Oh lief natural sunscreen body SPF 30

  1. Klinkt als een fijn product!
    Nu hopen dat het nog een keertje zomer wordt.
    Als het maar niet zo gek wordt als vorig jaar, haha!

Comments are closed.