NYC Minute Quick Dry nagellak

NYC minute quick dry nagellak. Een tijdje geleden kreeg ik 2 leuke nagellakjes van NYC. Ik had hiervoor nog niet eerder een nagellak van dit merk geprobeerd, dus was extra benieuwd. Bevalt het me of niet?
NYC quick dry nagellak

NYC quick dry nagellak
Ik kreeg zoals je hierboven op de foto al hebt kunnen zien een blauw en een paars nagellakje. 2 hele sprekende kleuren, en ik twijfelde of het wel bij mij paste. Hoe kun je daar het beste achter komen door het gewoon te proberen! Ik maakte swatches van de nagellakjes, en beoordeel zelf maar wat je er van vind! Ik vind beide kleuren erg mooi! De flesjes van NYC zijn langer en groter dan de flesjes van Essence bijvoorbeeld. Ook het kwastje is smaller, waardoor de nagellak nog makkelijker is aan te brengen.

NYC quick dry nagellak
Allereerst de blauwe sprekende kleur. Dit is kleur nummer 208 Pier 17. Een diep blauwe kleur, met een prachtige glans. Met 1 laagje al dekkend, maar nog mooier met 2 laagjes. De formule die zorgt voor de minute quick dry werkt uitstekend, en het is inderdaad erg snel droog! Extra fijn als je wat haast hebt maar toch een mooie kleur wilt op je nagels.

NYC quick dry nagellak
De paarse kleur die ik nog mooier vind dan de blauwe kleur. Dit is de kleur 247 Prince street. Het geeft een hele mooie glans op je nagels door de hele kleine glitters die erin verwerkt zijn. Ook deze kleur droogt erg snel op door de formule die hierin is verwerkt. Persoonlijk vind ik het paarse lakje mooier, terwijl mijn moeder de blauwe weer heel mooi vind.

Ik ben zeker een fan geworden van de nagellakjes van NYC. Er zijn erg veel verschillende kleuren uitgebracht dus er zit ook vast een lakje tussen voor jou! De nagellak van NYC minute quick dry is te koop bij onder andere de kruidvat. Deze nagellak kost ongeveer €2,69. Welke van deze kleuren vind jij het mooist?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “NYC Minute Quick Dry nagellak

    1. Ja ik wil er nog een aantal bij, maar mijn plankjes met nagellak zijn al vol 🙁 Dus moet eerst plankjes erbij halen! 🙂

    1. Ja dat is ook mijn favoriet van deze 2! Het heeft iets, iets sprekends ofzo, kan het niet goed uitleggen 🙂

    1. 🙂 Ja ik ga echt kijken naar meer van deze lakjes, en dan vooral dit soort kleuren! Deze zijn echt heel erg mooi!

Comments are closed.