Nu je vakantie voor 2023 plannen? Ja zeker!

Ja je leest het goed, je zou nu al je vakantie voor 2023 moeten plannen! Vakantie in eigen land is de afgelopen jaren heel erg populair geworden en campings zijn als snel volgeboekt. Ik ging op zoek naar een goede vakantieplek voor 2023 en kwam uit bij een recreatiepark in Limburg! Benieuwd welk park ik koos en waarom ik juist deze heel tof vind?

Elk jaar ga ik in het voorjaar en in het najaar op vakantie. Maar voor 2023 weet ik nog niet zeker wat ik ga doen en of ik wel op vakantie ga. Toch ging ik op zoek naar een camping voor 2023. Want juist nu je vakantie voor 2023 plannen is belangrijk als je nog een plekje wilt hebben. Mijn oog viel op een bungalowpark in Nederland, waarom juist deze dat vertel ik je heel graag in deze blog.

Vakantie in Nederland is juist heel fijn!

Op vakantie gaan in Nederland is juist heel erg fijn, alleen al vanwege de taal. Maar wat dacht je van niet eindeloos in de auto zitten op weg naar je bestemming. Daarnaast heeft Nederland zoveel te bieden dat je echt niet naar het buitenland hoeft voor een fijne, zorgeloze vakantie! Bij de Leistert in Limburg bijvoorbeeld, heb je alles wat je zou willen tijdens een vakantie. Of je nu gaat voor een camping vakantie of toch liever in een bungalow of huisje zit. De Leistert heeft het allemaal en bied je nog zoveel meer. Want ik ga een aantal parkfaciliteiten met je doornemen waar je U tegen zegt!

Een aantal parkfaciliteiten van de Leistert:
– 3 restaurants
– Indoor speeljungle
– Adventure golf
– Golfslagbad & Subtropisch zwembad
– Hyperbowling
– Visvijver
Maar nog veel meer! Mijn favoriet is nu al het subtropisch zwembad, wauw die ziet er echt heel goed uit.

Vakantie bij de Leistert?

Of je nu gaat voor een kampeer vakantie of toch liever in een luxe accommodatie wilt verblijven, de Leistert heeft het allemaal. Met accommodaties tot 18 personen, of toch liever een sauna in je verblijf? Het maakt niet uit wat je eisen zijn, alles is mogelijk op dit vakantiepark in Limburg. Maar ook voor de kampeerders is voldoende faciliteiten. Natuurlijk kan iedereen gebruik maken van de park faciliteiten, en kan je als kampeerder ook kiezen voor privé sanitair. En zelfs daarbij heb je de keuze of je een sauna wilt! Ik bedoel, hoe luxe wil je je kampeer vakantie hebben?

Persoonlijk ben ik echt groot fan van kamperen, maar de optie voor luxe privé sanitair klinkt onwijs goed in mijn oren! Vooral de wellness versie met een sauna lijkt mij helemaal geweldig. Niet om dit elke vakantie te doen (of misschien wel als ik dit eenmaal heb uitgeprobeerd) maar zo een keer iets nieuws ontdekken is toch heel erg leuk.

Ga jij op vakantie met kinderen? Dan is de Leistert ook een hele goede keuze. Zowel de camping als het bungalow park heeft een kindervriendelijk karakter (4-12jaar) en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen. En alleen al de indoor speeljungle of het subtropisch zwembad zijn voor kinderen helemaal geweldig. Gegarandeerd een fijne vakantiedag, je hoeft de camping niet af om de kinderen te vermaken. Maar ook volwassenen vermaken zich de hele dag op het park.

Ik denk dat een kampeervakantie bij de Leistert er in 2023 aan zit te komen!

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.