Nooit meer zere voeten met Xsensible!

stoere boots

Heb jij na een lange werkdag ook wel eens zere voeten? Zelf herken ik dat na een hele dag inkopen of bestellingen inpakken dat mijn voeten niet heel blij zijn. Nooit meer zere voeten met Xsensible, want zere voeten hebben hoeft echt niet!
Wist je dat het hebben van zere voeten helemaal niet hoeft? Zelf dacht ik altijd dat mijn zere voeten er na een lange dag wel bij hoorden. Maar dat is dus helemaal niet zo! Met deze tips heb jij ook nooit meer zere voeten.

Tips tegen zere voeten

1. Niet té lang staan
Klinkt heel voor de hand liggend, maar niet té lang staan zorgt ervoor dat je minder snel zere voeten krijgt. Door het gewicht dat op je voeten komt kan het zijn dat de spieren in je voeten pijn beginnen te doen. Zorg ervoor dat je voeten af en toe even rust krijgen door te gaan zitten. Wissel zoveel mogelijk je activiteiten. Zelf probeer ik na een half uur tot uur te wisselen door bijvoorbeeld even te gaan zitten of juist even te gaan lopen. Hierdoor verandert het gewicht op je gewrichten en spieren waardoor je minder snel pijnlijke voeten krijgt.

2. Xsensible
Grote kans dat je nu denkt, wat is xsensible? Dit zijn comfortabele schoenen die zowel mode als functionaliteit combineren. Een schoen die je blij maakt, maar je voeten nog veel blijer maken. Hierdoor krijg je geen zere voeten meer! Wellicht vraag je je nu af wat xsensible nu precies is, dat snap ik helemaal. Hieronder in het artikel leg ik graag uit wat Xsensible schoenen precies zijn en waarom deze juist een goede keuzen zijn als je last hebt van pijnlijke voeten.

3. Gebruik inlegzolen
Wist je dat inlegzolen de pijn in je huidige schoenen kunnen verlichten? Niet voor iedereen is het mogelijk om nieuwe schoenen te kopen, daarom zijn inlegzolen een goede optie! Inlegzolen bieden extra ondersteuning op plekken waar je voet het nodig heeft. Hierdoor neemt de pijn in je voet af.

Nooit meer saaie schoenen!

Met Xsensible hoef je nooit meer saaie schoenen te dragen. Van echte wandelschoenen tot sneakers tot pantoffels. Het is allemaal mogelijk. Voor iedereen een passende schoen. Want je voeten verdienen goede schoenen en goede verzorging. Maar wat is xsensible nu eigenlijk en waarom zijn ze zo’n goede keuze voor je voeten?
De xsensible schoenen hebben een hakverhoging met demping. Dit zorgt ervoor dat de druk onder de voeten beter wordt verdeeld. Een extra bijkomend voordeel is dat je lichaam zijn natuurlijke houding behoudt waardoor je gewrichten minder worden belast. Genoeg ruimte bij je tenen, maar extra stevigheid bij je hiel. Reken af met pijnlijke voeten en ga voor schoenen die goed passen, comfortabel zijn en er ook nog eens leuk uit zien! Daarnaast kan Schoenenwinkel Donelli je helpen bij het maken van de juiste schoenkeuze. Je vind daar een breed aanbod aan schoenen voor dames, heren en kinderen. Het is dé schoenenwinkel van Nederland!

Heb jij wel eens last van zere voeten? Wat doe jij op zo’n moment?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.