Nivea vs Balea clear up strips

nivea vs balea

Nivea vs Balea clear up strips, wat is het verschil tussen deze 2 afgezien van de prijs? Welke vind ik beter, en welke zou ik jullie daadwerkelijk aanraden? Ik testte beide merken uit, en geef je graag mijn mening daarover. Wat is het verschil tussen de Nivea en de Balea strips?

Al eerder (lees een paar jaar geleden), testte ik al de Nivea clear up strips uit. Dit keer wilde ik ze graag gaan vergelijken met een budget variant, namelijk die van Balea (het huismerk van de DM drogist in Duitsland). Wil je de review van de Nivea clear up strips lezen, dat kan natuurlijk altijd door op de link te klikken. Dat artikel is inmiddels al 3 jaar oud, dus let niet op de kwaliteit van de foto’s destijds. Die hoop ik in de toekomst te vervangen door betere foto’s.

Nivea vs Balea clear up strips

nivea vs balea
Zoals je kan zien zijn beide verpakking heel duidelijk. Er staat nagenoeg dezelfde informatie op de verpakkingen. Enkel is bij de Balea variant een lotusbloem extract toegevoegd. Bij de Nivea strips heb je 2 soorten, namelijk de neus strips en een driehoek strips oor de voorhoofd en kin. De balea stips hebben enkel de neus strips die je op het hele gezicht kunt gebruiken. Elke strips is apart verpakt, en op die verpakking staat precies een stappenplan hoe je het product moet gebruiken. Die is bij beide merken precies hetzelfde. Eerst de huid even nat maken, vervolgens de strip aanbrengen, even inwrijven. Dan 10 tot 15minuten wachten, en dan voorzichtig loshalen. Dan de huid nog even schoonmaken/ reinigen, en dan een verzorgende crème aanbrengen. Niets op aan te merken, en er zit ook geen verschil in gebruik bij beide merken. Prima dus, en daarom ook makkelijker met elkaar te vergelijken.

Wat ik vond van het gebruik


De driehoekjes bij de Nivea strips vond ik maar onhandig, ook hand ik het idee dat ik minder mee-eters meenam omdat het maar zo klein stukje is. De neus strips vind ik daarin tegen wel heel fijn werken. Ook bij de Balea strips werkt het prima, en krijg je veel mee-eters en onzuiverheden mee op de strip. Wel is mijn huid na het gebruik van de Balea strips veel zachter, en veel minder zonder de witte lijmrestjes dan bij de Nivea strips.

Ik zou dan bij deze ook de Balea strips aanraden te gebruiken. Het is en goedkoper, en de neusstrips werken op het hele gezicht gewoon het beste. Binnenkort kun je dus een aparte review verwachten van de Balea clear up strips op mijn blog.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Nivea vs Balea clear up strips

  1. Ik vind dit van Nivea echt verschrikkelijk ! Ik gebruik momenteel die van Biore die echt fantastisch zijn maar ook prijzig. Die van Action zijn ook fijn.

Comments are closed.