Nivea | Naturally good dagcrème met biologische hennepzaadolie

Maak van je dagelijkse ochtendroutine een relax momentje voor je huid. De nieuwe NIVEA NATURALLY GOOD dagcrème met biologische hennepzaadolie is speciaal ontwikkeld om de gestreste huid weer in balans te brengen en de teint te egaliseren.

De dagcrème bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de laatste 1% zorgt voor de stabiliteit en veiligheid van de formule, voor 100% vertrouwen. Bovendien zijn alle NATURALLY GOOD dag- en nachtcrèmes nu CO2-gecompenseerd.

Hennep in huidverzorging: een eeuwenoude wijsheid

Hennep is al meer dan 1800 jaar een fundamenteel kruid in Chinese traditie, vanwege haar voedende en verzachtende eigenschappen. NIVEA gebruikt biologisch geteelde en gecertificeerde hennep. De hennepzaadolie uit de formule wordt geproduceerd met een cold press methode, om de actieve ingrediënten te behouden en te beschermen. Hennepzaadolie is namelijk rijk aan zowel omega-3 als -6 vetzuren en bevat maar liefst 21 aminozuren. Het heeft daardoor een hydraterende, verzachtende werking, voor een mooie en gezond uitziende huid; relaxed!

Don’t stress, it’s hemp!
Hennepzaadolie komt voort uit de zaadjes van de hennepplant en is géén CBD-olie. Al roept hennep wellicht andere associaties op, van hennepzaadolie in ons product zul je niet high worden. Het bevat namelijk nauwelijks cannabidiol (CBD). Dagelijkse ontspanning zit ‘m dus vooral in de verzachtende werking die de olie heeft op de huid.

CO2-compensatie


De dagcrème met biologische hennepzaadolie is, samen met de andere dag- en nachtcrèmes van NIVEA NATURALLY GOOD, het eerste 100% CO2-gecompenseerd product in de massamarkt. Ten eerste is de verminderde CO2-impact voor dit product gerealiseerd door het potje dat gemaakt is uit gecertificeerd ISCC materiaal. Ten tweede is de elektriciteit voor de productie van de formule afkomstig van 100% hernieuwbare bronnen. Tot slot is de overige CO2-uitstoot gecompenseerd door financiering van projecten ten gunste van het klimaat.

Een aangename formule

De NIVEA NATURALLY GOOD dagcrème met biologische hennepzaadolie verzacht de huid, egaliseert de huidteint en biedt 24 uur langdurige en intensieve hydratatie. De formule bevat een mix van verzorgende ingrediënten. Zoals sheaboter, die de huid verzacht en jojoba-olie voor intensieve en langdurige hydratatie. Daarnaast is vitamine E toegevoegd, een antioxidant die de natuurlijke huid barrière beschermt. Het bevat bovendien amandelolie met vitamine A, met intensief hydraterende werking. Breng ‘s ochtends aan op een schoon gezicht en start je dag met een zachte en stralende huid.

100% transparant voor 100% vertrouwen

NIVEA communiceert duidelijk op de verpakking van de NATURALLY GOOD lijn over het percentage ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zo bevat de NATURALLY GOOD Hennepzaadolie dagcrème 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Door duidelijke, transparante informatie te geven over de ingrediënten, maakt NIVEA het de consument makkelijker om te kiezen voor verzorgingsproducten die bestaan uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

De nieuwe dagcrème van NIVEA NATURALLY GOOD is vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterij. En kost voor 50ml €14,49

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.