Mijn nieuwe werkplek

werkplek
2 weken geleden vond ik het tijd worden voor een nieuw bureau. Ik had niet echt een bureau maar gebruikte een tafel van de Ikea. Tijd voor een echt bureau waar ik wel prettig aan kan werken, en die genoeg ruimte heeft. Ik ging op zoek bij de Ikea en vond een bureau die helemaal bij mij past. Tijd om een artikel te schrijven over mijn oude werkplek en mijn nieuwe werkplek.

Mijn oude werkplek

Steeds als ik aan mijn bureau ging zitten, zat ik niet lekker. Mijn armen lagen niet lekker op de tafel, en na 10 minuten begon dat zeer te doen. Ik ergerde me daar best wel aan, en besloot om op zoek te gaan naar een oplossing. Ik heb zo’n 5,5 jaar genoten van deze tafel/bureau maar nu mag hij wachten tot ik op mezelf ga wonen.

werkplek

Mijn nieuwe werkplek

Ik ben zo ongelofelijk blij met mijn nieuwe bureau. Ik zag deze online en wist dat dit precies is wat ik zocht. En het bij de rest van mijn meubels past. Op mijn bed na, heb ik alle meubels van de Ikea en ook allemaal wit. Dit bureau wat ik heb uitgezocht past er dus heel erg goed bij. Het is 150 cm breed, 50 cm diep en ongeveer 75 cm hoog. Het heeft 2 laden onderaan het bureaublad, waar je makkelijk een heleboel spulletjes in kunt opbergen. Hier heb ik voornamelijk spullen liggen die ik nodig heb bij het schrijven of werken aan mijn blog. Ook heb ik alle laders er liggen wat natuurlijk ook altijd fijn is om in de buurt te hebben.

Bovenop mijn bureau ligt mijn laptop, een mandje met notitieboekjes die ik momenteel gebruik. Een doosje met notitieblaadjes. En een pot met  schrijfwaren. Aan de andere kant van mijn laptop heb ik nog 2 geurkaarsen van de Primark staan, die zijn beide enorm lekker en brand ik erg graag. En daarbij staan ze ook nog eens heel erg leuk om mijn bureau. En boven mijn bureau hangen mijn nagellak planken. Onder het bureau heb ik een prullenbakje staan, en heb ik mijn knutselbakken.

En zeg nou zelf, mijn nieuwe werkplek ziet er toch veel leuker uit dan mijn oude werkplek?!

Vraag: Hebben jullie ook een bureau waar je het liefst aan werkt, en wat gebruik jij allemaal tijdens het bloggen?

Volg:

9 Reacties

 1. 15 mei / 10:16

  Ola Girl
  Ik ben zo happy voor je! Hij is lekker ruim!

  N’-joy it!
  Miss B.

 2. 15 mei / 13:29

  Mooi geworden! En wat heerlijk zoveel nagellak 😉
  Fijne zondag. Liefs Cindy

  • 23 mei / 19:14

   Dankjewel! Haha ja heb nogal een nagellak verslaving. Alleen de planken zijn niet meer te krijgen bij de action dus nu zit de helft in een doos 🙁 liefs

 3. 15 mei / 14:21

  Wauw wat een mooi bureau!! ik zou dat ook graag willen een bureau om te bloggen maar helaas de ruimte is hier niet 🙁 . Ik blog gewoon aan de eet tafel 🙂

 4. 15 mei / 21:24

  Het ziet er gezellig uit 🙂

 5. 16 mei / 02:35

  Wat een mooi bureau! <3 Ik ben zelf ook op zoek naar een leuk bureau, dat ik ook als naaitafel zou kunnen gebruiken.

  • 23 mei / 19:12

   Dankjewel! Ik ben er ook heel erg blij mee. Ikea heeft leuke en betaalbare bureaus 😉

 6. 17 mei / 21:27

  Dat Bureau is ideaal!
  Onze oudste dochter heeft deze ook, rechts staat haar laptop (ja, ja zelfs op de basisschool en met therapie is dat erg handig) en links knutselt ze!

  Ik vindt het mooi!

  • 23 mei / 19:11

   Ik houd echt van deze bureau! Hij is echt heel erg fijn.