Nieuwe Tuc smaken proeven (BBQ & Roasted Chicken)

Tuc smaken

Tijdens mijn vakantie in Tsjechië afgelopen zomer nam ik 2 hele gave nieuwe tuc smaken mee. Die kon ik namelijk niet laten liggen, want ik had ze nog niet eerder in Nederland gezien. Tijd om dit eindelijk op mijn blog te laten zien. Ik heb ze ook in Duitsland in de winkels zien liggen!

De 2 nieuwe smaken zullen ook vast in Nederland verschijnen, wij lopen altijd een beetje achter als het om nieuwe producten gaat. Tijdens de vakantie zag ik ze in een Kaufland in Tsjechie en een aantal weken geleden ook bij de Kaufland in Duitsland. Het zal dus niet zo lang duren voordat ze waarschijnlijk ook te koop zullen zijn in Nederland. (en misschien zijn ze inmiddels zelfs al te koop hier)

Nieuwe tuc smaken

Nieuwe Tuc smaken

Ik na 2 smaken mee, de barbecue, en roasted chicken. Die leken mij allebei erg lekker. Ik zal hieronder per smaak iets over de nieuwe tuc smaken vertellen.

Barbecue

Nieuwe Tuc smaken

Nieuwe Tuc smaken

Allereerst is de verpakking natuurlijk wel heel leuk en opvallend. Ik vind bbq erg leuk en lekker, en deze smaak klonk erg interessant. Waar zou het dan precies naar smaken? Nou heel simpel, het smaakt naar bbq saus. Je kent ze vast wel, die sausjes die je bij de bbq neemt, en te koop zijn in bijna elke supermarkt. Het is best sterk van smaak. Waar ik anders best een pakje tucs in mijn eentje kan opeten, heb ik na 3 tucjes van deze smaak wel genoeg gehad. Ik vind het niet echt een smaak die ik er even lekker bij zou pakken. Je moet er echt van houden.

Roasted chicken

Nieuwe Tuc smaken

Nieuwe Tuc smaken

Weer een totaal andere smaak als de barbecue hierboven. Deze geroosterde kip heeft een veel lichtere kleur op de tuc dan de vorige. Ik kende deze nog niet, en aangezien ik echt van kip houdt, kon ik niet anders dan deze uit te proberen. Ook hier moet je echt van houden, en ben ik na 3 tucjes echt wel klaar ermee. De smaak is echt enorm sterk, en je proeft echt een soort ‘smoke’ smaak.

Eerlijk is eerlijk, ik zou ze zelf niet nog een keer kopen als ik het tegen zou komen. Je moet er echt van houden, en het zijn (voor mij) niet echt hele lekkere smaken. Natuurlijk kan het voor jou heel anders zijn. Het is in ieder geval wel de moeite waard om eens te proeven.

Kende jij deze smaken tuc al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Nieuwe Tuc smaken proeven (BBQ & Roasted Chicken)

Comments are closed.