Anders

Nieuwe serie; Blogcrime!

blogcrime
Er komt weer een nieuwe serie op LiefsCarolien.nl, samen met een aantal andere bloggers! We hebben namelijk iets heel erg leuks bedacht, en vandaag leg ik jullie uit wat dit gaat zijn, en hoe het er uit komt te zien. Benieuwd naar de nieuwe serie op mijn blog? Lees dan zeker verder. Samen met Jordy, Lisa, Marleen en Jessica hebben we een nieuwe serie bedacht. Namelijk Blogcrime.

Wat is blogcrime?
De serie blogcrime is een zelf bedachte serie door Jordy, waarin om de 2 weken een verhaal wordt verteld over een gebeurtenis. Op woensdag 3 februari komt de eerste aflevering online, over het begin. We maken er een soort detective serie van, waarbij de lezers van het artikel op zoek kunnen gaan naar de waarheid achter het verhaal. Ieder van ons schrijft een ander stuk van het verhaal. We hebben dan ook allemaal onze eigen rol, en aan de hand van iedereens verhaal kun jij de dader opsporen.

Dit verhaal is gebaseerd op fantasie, en niets in dit verhaal wordt geschreven om mensen te beledigen. De namen die worden gebruikt zijn onze eigen namen, maar hebben verder niets met ons te maken. Het is fictie.

Vertel eens iets over de inhoud?
Blogcrime speelt zich af op een schoolfeest. Er gebeuren allemaal rare dingen. In de eerste aflevering die op woensdag 3 februari online komt stellen alle spelers zich voor. Je leert de spelers dan iets beter kennen, waardoor je later in de serie bepaalde dingen kunt ontrafelen. Ik kan er verder nog niet veel over zeggen, maar het is in ieder geval een heel leuk en nieuwe serie!

Ben je benieuwd naar deze serie, en hoe denk jij hierover? Lijkt je het leuk om te volgen?

17 thoughts on “Nieuwe serie; Blogcrime!”

        1. Ja, ik ben ook heel erg benieuwd hoe het verhaal gaat lopen, en wat Jordy elke week gaat verzinnen, en natuurlijk of het wel wordt gelezen!

    1. Dankjewel! Dat afmaakverhaal bedoel je denk ik of niet? Daarvoor kom ik binnenkort ook aan de beurt 🙂 Dit is meer een soort van detective serie, al is het lastig uit te leggen. Ik denk dat het artikel van woensdag een hoop duidelijkheid geeft.

Comments are closed.