Nieuwe items in de webshop
Lifestyle

Nieuwe items in de webshop + Nieuwe webshop omgeving!!

Yes! Eindelijk kan ik het dan definitief met jullie delen! Vanaf vandaag staan er nieuwe items in de webshop. En daar vertel ik jullie dan ook graag meer over want ik ben een partijtje trots! Ben jij net zo benieuwd als ik lees dan zeker verder!

Eindelijk zijn de voorbereidingen klaar en kan ik het eindresultaat met jullie delen. Vanaf vandaag staan er een heleboel items op de webshop en heb ik ook een nieuwe webshop omgeving!. Gehaakte mandjes helemaal handgemaakt uiteraard. Te koop in op dit moment 15 verschillende kleuren. Er komen nog meer varianten aan maar voor nu zijn het deze mandjes:

Nieuwe items

Nieuwe items in de webshopNieuwe items in de webshop

Deze mandjes zijn te koop in 15 kleuren en in 3 formaten. De small, medium en large hebben elk dezelfde patroon en alleen een afwijkende grootte. De mandjes kosten tussen de 3,50 en 5,50 exclusief verzendkosten. De verzendkosten verschillen en kun je het beste bekijken tijdens het bestellen.

Ik ben onwijs trots en vind de mandjes zelf ook erg mooi. Zelf zou ik geen keuze kunnen maken welke kleur ik zou willen. Alle kleuren zijn zo mooi en veel mooier dan ik van te voren had bedacht.

Welke kleur heeft jou voorkeur?