Nieuwe geuren van Treaclemoon! – Persbericht

Het kalmerende geluid van de oceaan op de achtergrond en de zoete geur van de zomer in de lucht. De nieuwe Limited Edition Shower & Bath Gels van Treaclemoon zijn jouw ticket to the tropics deze zomer.

…She sat under the palms listening to the song of the ocean and thought her happiest memories had been lived in flip flops…

Ticket to the tropics!


Tropische sferen

De Tropical Summer Shower & Bath Gel is summer mood in een flacon. De formule bevat 100% natuurlijke, tropische fruitextracten van onder andere papaya en ananas en zorgt voor een heerlijk rijkelijk schuim. Verdeel over de
vochtige huid en spoel af of voeg een scheutje toe aan het bad terwijl het volloopt.
Consumentenadviesprijs: € 6,49

Rustgevende vibes
De kleur van de Calming Sea Salt Secrets Shower & Bath Gel doet je direct herinneren aan de prachtig blauwe oceaan. Het bevat natuurlijk zeezout en ruikt subtiel naar kokos. Sluit je ogen en laat je meenemen naar een onbewoond eiland. Masseer in de vochtige huid onder de douche of gebruik in bad.
Consumentenadviesprijs: € 6,49

Liefde voor de planeet


De Shower & Bath Gels van Treaclemoon bestaan voor meer dan 95% uit natuurlijke materialen en zijn dierproefvrij en vegan volgens de PETA standaard. De flacons zijn gemaakt van 100% Prevented Ocean Plastic. Dat is plastic dat verzameld wordt in kustgebieden en op die manier niet in de oceaan terechtkomt.

Verkrijgbaarheid
De Treaclemoon Limited Edition Shower & Bath Gels zijn vanaf begin juli verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister, zolang de voorraad strekt.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.