Nieuwe bullet journal setup + sneakpeak januari 2019

bullet journal, plan with me

Het is bijna 2019 en dat betekend een nieuwe planning maar in mijn geval ook een nieuwe bullet journal. De nieuwe bullet journal setup en ik deel een sneakpeak van januari 2019. Ik koos voor de witte stippen bullet journal van de Action maar ik maar een hele andere setup dan afgelopen jaar. Benieuwd?

Omdat de bullet journal een aantal pagina’s bevat met voorgedrukte layouts sloeg ik die over. Mijn eerste pagina bevat een opdruk van 2019. Daarna uiteraard een jaaroverzicht.

2019 setup – zonder maandplanning!

In deze setup voor 2019 heb ik gebruik gemaakt van voorgeprinten maandoverzichten. Dit scheelt mij veel werk en zo begin ik elke maand met hetzelfde maandoverzicht. Deze liet ik wel redelijk simpel zodat ik alle kanten op kan met de layout van de maand. Voor de setup en algemene planning van 2019 heb ik ervoor gekozen om mijn 2 spaardoelen voor 2019 in mijn bullet journal op te nemen. Omdat het een lange termijn doel is heb ik deze voorin mijn bullet journal getekend zodat ik makkelijk kan bijhouden als ik heb gespaard. De ene spaarpot maakte ik vierkant en de andere als een vaasje. Mijn spaardoelen zijn persoonlijk dus bij deze was dit mijn uitleg over deze 2 pagina’s.

Wat ik ook alvast liet zien in het filmpje is de eerste pagina van Januari waarbij ik ook een mini lijstje doelen heb verwerkt en op de pagina daarna staat mijn maandoverzicht. Binnenkort zie je het maandoverzicht voor Januari al op mijn blog aangezien ik daar op dit moment druk mee bezig ben. Het beloofd een winters thema te worden.

Ga jij in 2019 een planning bij houden?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Nieuwe bullet journal setup + sneakpeak januari 2019

Comments are closed.