Nieuwe bikinitops van H&M

bikinitops

Vorige week bestelde ik 2 nieuwe bikinitops van H&M, omdat de bikini die ik had niet lekker meer zat, en zijn beste tijd gehad had. Ik ging op zoek naar nieuwe tops, maar omdat ik best kieskeurig ben, was dit niet heel makkelijk. Uiteindelijk kwam ik terecht bij H&M, en kocht ik maar liefst 2 tops. Welke dit zijn, en waarom ik hiervoor gekozen heb?

Als het op bikini’s aankomt, ben ik erg lastig. Met kleding heb ik weinig moeite om te kiezen, maar een bikini is toch wel even andere koek. De 2 tops die ik uiteindelijk heb gekozen zijn beide ook totaal anders, al hebben ze wel 1 ding gemeen. Het lijken net bh’s! En dat was ook precies de bedoeling, want de andere bikini’s bevielen totaal niet meer. Als ik in het water ging was ik continu bang om ze te verliezen, dus zocht ik iets dat dit gevoel weg kon nemen.

Bikinitops

Bikintop nummer 1 is een wit met donkerblauwe strepen. Een klein gekruld randje langs de bovenkant, en een mooie strakke sluiting aan de achterkant. De 2 touwtjes aan de voorkant zorgen voor extra stevigheid, en houden het geheel op zijn plaats. Zeker nu ik nog niet heel bruin ben is dit een perfecte bikinitop voor het begin van de zomer.
bikinitops

bikinitops

Bikinitop nummer 2 is weer totaal anders. Deze heeft een kanten stof over de hele top, en mooie gouden details aan de voorkant en achterkant. Het heeft dezelfde sluiting als top nummer 1. Het enige wat anders is aan deze bikini is dat hij een vulling heeft die ervoor zorgen dat de borsten groter lijken. Niet mijn eerste keus maar het staat wel heel erg mooi uiteindelijk. Dit is dan ook een top die ik vaak zal dragen.
bikinitops

bikinitops

Beide tops kan ik goed combineren met mijn zwarte hipster, al wil ik hier ook graag nog een broekje voor bij kopen. Ik houd niet van die hele uitgesneden broekjes, dus een hipster is voor mij de ideale oplossing. Misschien nog een donker blauwe of toch nog een extra zwarte erbij. Dit heeft niet veel haast want het broekje is nog goed, maar hier ga ik de komende tijd wel naar kijken. En wie weet kom ik dan wel wat leuks tegen! Wie weet zie je bij mijn vakantie verslagen de tops op foto’s nog terugkomen.

Welke top vind jij het leukst/mooist?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Nieuwe bikinitops van H&M

Comments are closed.