Lifestyle

Netflix?

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat gek ben op films en series! In het begin had ik Netflix, maar toen ik nog geen werk had, moest ik dit helaas op zeggen. Ik kocht een nieuwe laptop met windows 8 (inmiddels windows 10) en ging zoeken bij app’s. Daar kwam ik netflix weer tegen, en ik was weer op slag verliefd! Waarom dat vertel ik in dit artikel!
popcorn time

Wat is netflix? En waarom is het zo bijzonder? 
Netflix is niets meer dan een website, waarmee je films en series kunt kijken. Het bijzondere eraan is, is dat je zoveel en zo vaak als je wilt de films en series kunt bekijken als je zelf maar wilt! Je schaft netflix al aan voor maar €7,99 per maand! Ik weet niet eens waar ik moest beginnen met kijken, er staan zoveel films en series op! Erg moeilijk kiezen!

De meeste films en series kun je kijken met Nederlandse ondertiteling, maar soms ook Nederlands gesproken! Hoe fijn!

Mijn favoriete series op netflix zijn o.a.:
– Nashville
– Pretty little liars
– The wispers
– Our zoo

Favoriete films die ik de afgelopen dagen heb gezien:
– June
– Pitch perfect 2
– Wiplala
– Paper plans

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van films en series die ik heb kunnen kijken door netflix! Daarnaast vind ik het gewoon heel fijn dat ik altijd met mijn comfy kleren aan op de bank of op bed kan stappen en heerlijk een filmpje kan kijken. Of een serie natuurlijk, dat ligt er gewoon aan in wat voor stemming ik ben!

Hoe krijg je netflix?
Heel simpel, je gaat naar de site, en klikt daar je maand abonnement aan, de eerste maand is gratis, je hoeft maar 0,01 cent te betalen zodat de volgende maand de betaling vanzelf kan gaan, en je kunt gelijk films en series gaan kijken! Hoe fijn!

Hoe kijk je films en series? En heb je nog tips voor leuke films/series?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

5 thoughts on “Netflix?”

  1. Ik kijk nog altijd heel traditioneel televisie. Soms wel frustrerend. Ik moet nog steeds een week wachten op de volgende aflevering… 🙂
    Dat is bij Netflix niet het geval he? Misschien toch eens overwegen…

    1. Soms moet je wel eens wachten op een nieuwe aflevering, maar er staan zoveel verschillende series op dat ik dat eigenlijk niet erg vind!

Comments are closed.