Netflix series die ik gekeken heb!

affiliate links gebruiken

Nog altijd ben ik onwijs blij met mijn Netflix account, en ik kijk er wat op los. Het lijkt mij daarom wel leuk om eens te delen welke netflix series ik heb gekeken de afgelopen tijd. En natuurlijk welke series ik ook op dit moment nog kijk. Misschien zitten er nog wel een aantal leuke series tussen die jij nog niet hebt gezien!

Netflix vind ik onwijs fijn, zeker als ik mij echt niet helemaal top voel. Lekker een film of serie kijken onder een deken of plaid, of gewoon lekker in bed! Heerlijk! Ik heb ondertussen al een heleboel series gezien, en momenteel kijk ik ook een aantal leuke, spannende series die ik zeker even met jullie moet delen!

Netflix series

1. Bron
Deze serie van 3 seizoenen gaat over een Deense en Zweedse detective die op zoek gaan naar de dader van de moord die plaats vind op de brug tussen Denemarken en Zweden. Heerlijk spannend, en voor je het weet heb je het eerste seizoen alweer gezien.
2. Riverdale
Hier is inmiddels al het 2e seizoen begonnen. Een serie over een dorpje waar allemaal aparte dingen gebeuren. Lekker spannend!
3. Once upon a time
Mijn absolute favoriete serie op Netflix. Deze serie waarin sprookjes terecht komen in de echte wereld, met natuurlijk de nodige problemen.
4. Pretty little liars
Misschien wel de bekendste serie op Netflix. Heerlijke meiden serie, met de nodige spanning.  
5. The 100
Ook deze serie is weer heerlijk spannend, en gaat over 100 kinderen die naar de aarde worden gestuurd. Kunnen zij overleven, en wat gebeurd er allemaal daar beneden op de aarde?
6. Reigh
Deze serie vind ik ook erg leuk en goed. Het gaat over de koningin van Schotland, die van alles mee maakt, en waarbij het leven niet altijd makkelijk is.

Op dit moment zijn dit mijn favoriete series. Een aantal hiervan heb ik al helemaal ‘af’, maar zijn zeker de moeite waard om nog eens opnieuw te gaan kijken.

Welke serie ken jij, en heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Netflix series die ik gekeken heb!

    1. Het 2e deel van Riverdale is echt spannend. Ben er al mee begonnen, en kijk er naar uit om de volgende afleveringen te zien 🙂

  1. Super fijn dat Riverdale weer bezig is, ik zit er weer helemaal in! Daarnaast ben ik nu halverwege seizoen 6 van Once Upon A Time. Pretty Little Liars heb ik al afgerond, stuk voor stuk super series!

Comments are closed.