Netflix serie tips #9 Series die je gezien moet hebben!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Ik ben dol op Netflix series en er gaat haast geen dag voorbij dat ik geen Netflix serie aan het kijken ben. Al vele series heb ik uitgekeken en daarom deel ik graag mijn netflix serie tips aan jullie. Wie weet kom je wel een leuke interessante serie tegen die je nog niet gezien hebt! Netflix staat er vol mee.

Netflix series die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix serie die ik een aanrader vind?

1. Haters back off
Duik in het eigenaardige familieleven van de zelfverzekerde maar niet zo getalenteerde Miranda Sings en kijk hoe ze de wereld verovert met haar online video’s. Je kent haar vast wel van Youtube, Colleen Ballinger of te wel Miranda Sings. Hilarische korte serie!

2. Land girls
Volg het leven, de liefdes, en de hoogte- en dieptepunten van vier leden van de Women’s Land Army die tijdens de 2e Wereldoorlog op het landgoed Hoxley werken. Dit vond ik echt een leuke serie om te volgen/kijken. En niet alleen omdat het afspeelt tijdens de 2e Wereldoorlog. Zeker de moeite waard om de 3 seizoenen serie te kijken!

3. Grimm
Rechercheur Burkhardt ontdekt dat hij de laatste is van de Grimms, mensen die de menselijke wereld beschermen tegen monsters die uit sprookjes tot leven zijn gebracht. Met 5 seizoenen heb je behoorlijk wat afleveringen te kijken. Dit is nou echt een goed voorbeeld van een bingewatch waardige serie!

4. The fall
Wanneer het onderzoek van de politie van Belfast naar een reeks moorden vastloopt, wordt hoofdinspecteur Stelle Gibson opgeroepen om deze zaak verder te onderzoeken. Met 3 seizoenen heb je aardig wat afleveringen om vol spanning voor de televisie te zitten (op je laptop/mobiel etc). Ik houd wel van dit soort spannende series!

Welke Netflix serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.