Netflix serie tips #8 Series die je gezien moet hebben!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Ik ben dol op Netflix series en er gaat haast geen dag voorbij dat ik geen Netflix serie aan het kijken ben. Al vele series heb ik uitgekeken en daarom deel ik graag mijn netflix serie tips aan jullie. Wie weet kom je wel een leuke interessante serie tegen die je nog niet gezien hebt! Netflix staat er vol mee.

Netflix series die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix serie die ik een aanrader vind?

1. The 100
The 100 speelt zich ongeveer honderd jaar na een nucleaire oorlog af. Er zijn zo’n 4000 overlevenden, die allen rondcirkelen boven de Aarde in ruimtestations. Ze vormen samen De Ark. Het voortbestaan van de Ark is echter in gevaar nu steeds meer onderdelen beschadigd zijn. 100 bewoners van De Ark die om wat voor reden dan ook veroordeeld zijn, krijgen de taak om terug te keren naar de Aarde om te onderzoeken of er leven mogelijk is.

2. Nymphs
Mythologie en het dagelijkse leven komen samen in de Finse serie Nymphs. De serie draait om Didi, een jonge vrouw die haar eerste seksuele ervaring heeft. Dat gaat niet zonder problemen, want door deze ervaring valt er een dode. Door deze gebeurtenis ontdekt ze langzaam maar zeker meer over haar familie en haar verleden. Wat blijkt? Ze is een nimf.

3. Between
Nadat een mysterieuze ziekte iedere inwoner die ouder is dan 21 doodt, moeten de overlevenden van een stad zich zien te redden als de regering hen in quarantaine plaatst.

4. Orange is the new black
Op het eerste gezicht ziet de blonde Piper Chapman er uit als een lieve, onschuldige meid van 32 jaar. Ze is verloofd met Larry en is bezig een eigen onderneming in ambachtelijke zeepproducten op te starten in New York. Diezelfde Piper Chapman moet echter voor vijftien maanden de cel in, voor een misdaad die ze tien jaar eerder heeft gepleegd. In de gevangenis krijgen we een totaal andere kant van Piper te zien.

Welke Netflix serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Netflix serie tips #8 Series die je gezien moet hebben!

  1. Fijne tips om films te kijken op regenachtige en zeer stormachtige dagen….

    De zomer komt er aan en dan zal ik veel minder televisie gaan kijken.

    Fijne dagen 😉

Comments are closed.