Netflix serie tips #7 Series die je gezien moet hebben!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Ik ben dol op Netflix series en er gaat haast geen dag voorbij dat ik geen Netflix serie aan het kijken ben. Al vele series heb ik uitgekeken en daarom deel ik graag mijn netflix serie tips aan jullie. Wie weet kom je wel een leuke interessante serie tegen die je nog niet gezien hebt! Netflix staat er vol mee.

Netflix series die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix serie die ik een aanrader vind?

1. The keepers
Deze docuserie onderzoekt de decennia-oude moord op zuster Catherine Cesnik en het vermoedelijke verband met een priester die van misbruik wordt beschuldigd.
Een docuserie die ik bijna in 1 keer heb uitgekeken. Erg interessant!

2. The story of God with morgan freeman
Presentator Morgan Freeman onderzoekt de rol van religie in de geschiedenis van de mens, hoe geloof ons verbindt en mogelijke antwoorden op de grootste levensvragen.
Hele interessante serie die een hele andere kijk geeft op de religie.

3. The Crown
Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.
Ook weer een serie waar je eerst in moet komen, want in het begin vond ik het echt niks aan. Maar na een paar afleveringen zat ik er helemaal in!

4. Anne met een E
Een dapper weeskind met grote dromen vindt een onverwacht thuis bij een ongehuwde vrouw en haar zachtmoedige, vrijgezelle broer. Gebaseerd op ‘Anne van het groene huis’.

Welke Netflix serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Netflix serie tips #7 Series die je gezien moet hebben!

  1. The Crown vind ik geweldig. Anne met een E ben ik ook aan begonnen maar ik vond Anne maar irritant hahaha. Verder heb ik nu pas het eerste seizoen van the OA gekeken maar daar laat ik het ook bij. Ik hou niet zo van andere dimensie gedoe enzo.. net als bij Stranger Things. Ik kijk nu Broadchurch.

  2. Fijne tips om nu met het slechte weer een filmmarathon te houden en eens mooie films te kijken….

    Een fijne dag 😉

Comments are closed.