Netflix serie tips #6 Series die je gezien moet hebben!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Ik ben dol op Netflix series en er gaat haast geen dag voorbij dat ik geen Netflix serie aan het kijken ben. Al vele series heb ik uitgekeken en daarom deel ik graag mijn netflix serie tips aan jullie. Wie weet kom je wel een leuke interessante serie tegen die je nog niet gezien hebt! Netflix staat er vol mee.

Netflix series die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix serie die ik een aanrader vind?

1. Zoo
Als dieren over de hele wereld mensen beginnen aan te vallen, probeert de controversiële zoöloog Jackson Oz de oorzaak van de plotselinge verandering te ontdekken. Deze spannende serie heb ik met veel plezier gekeken en komt er binnenkort zelfs seizoen 3 bij. Can’t wait!

2. 13 reasons why
Waarom beroofde Hannah Baker zich van het leven? Al haar klasgenoten hebben geheimen en de waarheid staat op het punt aan het licht te komen. In 2 seizoenen die behoorlijk spannend zijn komen we er achter wat er precies gebeurd is met Hannah.

3. Elit3
Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord. Voor deze serie moest ik er wel even inkomen hoor, in het begin vond ik het maar niks maar op een gegeven moment zit je erin. De serie is totaal niet wat je ervan verwacht en ook de dingen die er gebeuren verwacht je niet.

4. Once opon a time
In Maine ligt een klein stadje genaamd Storybrooke, een stadje dat een speciale aantrekkingskracht heeft. Na een vloek komen alle sprookjesfiguren daar terecht en de tijd blijft liefst 28 jaar stil staan. De inwoners van het stadje houden dezelfde leeftijd. Ook Emma Swan komt in Storybrooke terecht en dat komt allemaal door haar zoontje die ze tien jaar geleden ter adoptie heeft afgestaan. Dit vind ik oprecht de beste en spannendste serie op Netflix. Echt een bingewatch serie waar ik meerdere dagen/weken/maanden van heb genoten!

Welke Netflix serie heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Netflix serie tips #6 Series die je gezien moet hebben!

    1. Graag gedaan! Die staat hier nog op het lijstje. Maar 3 series tegelijk kijken is iets teveel van het goede. Gelukkig bijna door de andere heen.

  1. OUAT heb ik heel lang gevolgd (volgens mij 5 seizoenen), maar op een gegeven moment vond ik het een beetje saai worden. Elke keer gebeurde er tijdens de laatste aflevering iets, waardoor alle personages weer in de problemen kwamen. Van 13 Reasons Why heb ik het eerste seizoen gezien. Het tweede sprak me niet aan na alle ophef rondom dat seizoen. Die andere twee series klinken niet echt als series voor mij, haha.

    Met mijn vriend kijk ik Outlander. In mijn eentje heb ik binnen twee dagen Turn Up Charlie gezien, een heel leuke serie met een grappige hoofdrolspeler. Verder volgde ik op televisie de Luizenmoeder, maar dat is helaas voorbij. Ook kijk ik naar Break Free en Dream School.

    Liefs,
    Marloes

Comments are closed.