Netflix serie tips #5 Series die je gezien moet hebben!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Ik ben dol op Netflix series en er gaat haast geen dag voorbij dat ik geen Netflix serie aan het kijken ben. Al vele series heb ik uitgekeken en daarom deel ik graag mijn netflix serie tips aan jullie. Wie weet kom je wel een leuke interessante serie tegen die je nog niet gezien hebt! Netflix staat er vol mee.

Netflix series die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix serie die ik een aanrader vind?

1. Dark
Als er in 2019 een lokale jongen van het plaatsje Winden verdwijnt zitten de inwoners met angst. Het Duitse plaatsje heeft namelijk een vreemde, tragische geschiedenis. In deze serie van 10 afleveringen kom je te weten wat er is gebeurt in Winden. Zullen ze de jongen terug vinden?

2. The bletchley circle
De 2 mini series van 3 en 4 afleveringen gaan over de oorlogsvriendinnen van Susan Gray. Het opsporen van een moordenaar is zo simpel nog niet en of het de vriendinnen lukt? Ze ontdekken een verborgen patroon en proberen de dader op te sporen.

3. 3%
Deze serie gaat over de 3%, het duurde even voordat ik snapte wat precies de bedoeling was maar als je er eenmaal in zit wil je toch weten hoe het af loopt. De 3% staat namelijk voor de kandidaten die het haalt om in hun perfecte wereld te leven. Een reeks aan testen waarbij je vrienden ziet afvallen en waarin je er echt alleen voor staat. Wie redden het en wat staat er allemaal te gebeuren? En wat voor testen moeten ze nog meer doorstaan?

4. Chilling adventures of sabrina
Lang getwijfeld of dit een serie voor mij was maar uiteindelijk heb ik hem uitgekeken. De jonge Sabrina is half heks en half mens. Ze staat voor een belangrijke beslissing die haar leven als mens maar ook als heks gaat veranderen. Welk pad gaat ze kiezen en blijft ze bij haar vriendje Harvey?

Welke Netflix serie heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.