Netflix serie tips #4 Series die je gezien moet hebben!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Ik ben dol op Netflix series en er gaat haast geen dag voorbij dat ik geen Netflix serie aan het kijken ben. Al vele series heb ik uitgekeken en daarom deel ik graag mijn netflix serie tips aan jullie. Wie weet kom je wel een leuke interessante serie tegen die je nog niet gezien hebt! Netflix staat er vol mee.

Netflix series die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix serie die ik een aanrader vind?

1. Broadchurch
Met 3 seizoenen op Netflix kun je zeker een tijdje vooruit met het kijken van deze serie. Het kuststadje Broadchurch is een echt toeristenstadje tot er een 11 jarige jongen vermist wordt. De zoektocht naar wat er met de jongen is gebeurt gaat snel van start en er worden allerlei ontdekkingen gedaan. Zouden ze de jongen vinden?

2. Stranger things
Wanneer er iemand ontsnapt uit het overheidslab gebeuren er allemaal rare dingen. De jongens Lucas, Mike en Dustin vinden een meisje in het bos en proberen met haar te praten. Dat is nog niet echt gemakkelijk en in de serie wordt duidelijk waarom maar ook wat er zo speciaal aan haar is. Inmiddels 2 seizoenen waarbij ik seizoen 2 een stuk minder ‘leuk’ vond om te kijken dan het eerste seizoen.

3. The OA
Deze mini serie van 8 afleveringen gaat over de verdwijning van een jonge vrouw. 7 jaar later duikte ze op in een ziekenhuis met vreemde littekens op haar rug en kan (of wil) ze niet zeggen waar ze al die 7 jaar heeft gezeten. In deze mini serie kom je er achter wat er allemaal is gebeurt met OA.

4. Riverdale
Deze serie van 3 seizoenen over het stadje Riverdale is ook echt een bingewatch serie. Er gebeurt namelijk onwijs veel in deze stad waar je het leven ziet van onder andere Betty, Archie, Jughead en nieuwkomer Veronica. Wie heeft de dood van een inwoner op zijn geweten en hoe loopt het allemaal af?

Welke Netflix serie heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Netflix serie tips #4 Series die je gezien moet hebben!

Comments are closed.