Netflix serie tips #3 Series die je gezien moet hebben!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Ik ben dol op Netflix series en er gaat haast geen dag voorbij dat ik geen Netflix serie aan het kijken ben. Al vele series heb ik uitgekeken en daarom deel ik graag mijn netflix serie tips aan jullie. Wie weet kom je wel een leuke interessante serie tegen die je nog niet gezien hebt! Netflix staat er vol mee.

Netflix series die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix serie die ik een aanrader vind?

1. The sinner
Inmiddels 2 seizoenen en mensen wat is dit een spannende serie! Waar seizoen 1 nog ging over een vrouw die een hele rare moord heeft gepleegd (maar dit zelf niet weet) wordt seizoen 2 nog leuker en vooral spannender. De jongen Julian vermoord 2 mensen en uiteraard komt Harry Ambrose net als in seizoen 1 terug om deze zaak te onderzoeken. In seizoen 2 kom je ook meer te weten over de jeugd van Harry die alles behalve makkelijk was en wel heel erg lijkt op de situatie van Julian. Althans….

2. The mist
Deze serie pakte mij eigenlijk niet zo. Het gaat over een gezin dat opgesplitst raakt wanneer er een vreemde mist het stadje omringt van de buitenwereld. De mist herbergt dodelijke wezens. Ik vond deze serie eerlijk gezegd iets tegen vallen, het pakte mij niet en ik had niet echt zoiets van ‘ooh die serie wil ik nu echt afkijken!’. Maar misschien vind jij dit wel een leuke serie!

3. The missing
2 seizoenen over een verdwenen (vermist) jongentje die vermist raakt tijdens een vakantie in Frankrijk. Pas 8 jaar later komt er nieuw bewijs boven water. Een spannende serie die ik wilde blijven kijken.

4. Pretty little liars
Dan mijn meest favoriete serie die op Netflix staat. Inmiddels al een aantal keren helemaal af gekeken maar hij blijft leuk (en je ziet blijkbaar elke keer iets nieuws voorbij komen!). Deze serie gaat over (voor degene die hem nog niet kennen) over 4 meiden van 16 die een geheim mee dragen over hun op mysterieuze wijze verdwenen vriendin. Maar dan komt A die hun het leven iets minder leuk gaat maken. Deze onwijs spannende serie van 7 seizoenen is echt een bingewatch serie en ook erg leuk voor een meidenavond!

Welke Netflix serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Netflix serie tips #3 Series die je gezien moet hebben!

  1. Wat een leuke series raad je aan zeg. Ik heb eigenlijk alleen Pretty Little Liars gezien tot nu toe en die vind ik zo eng haha.

Comments are closed.