Netflix serie tips #2 Series die echt een aanrader zijn!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix, wie heeft er nou nog niet van gehoord? Ik heb al meerdere jaren een abonnement op Netflix en ik ben groot fan. Uren heb ik al gespendeerd aan Netflix en vele series en films heb ik al versleten. Maar welke series zijn nou echt de moeite waard om te kijken, omdat er een goed verhaal achter zit, het een mega spannende verhaallijn heeft of gewoon omdat je er lekker bij weg kunt dromen? Mijn Netflix serie tips zet ik voor je op een rij, elke maand weer zodat jij deze film of serie ook kunt gaan ‘uitproberen’.

Netflix series die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix serie die ik een aanrader vind?

1. Call the midwife
Een serie over voedvrouwen en nonnen. De serie speelt zich af in Engeland maar er zijn ook delen van de serie die zich in andere landen afspelen. Inmiddels zijn er vele seizoenen maar staan er maar een paar op Netflix. Het leven van een ‘midwife’ is alles behalve makkelijk en je volgt ze tijdens hun werk en daarbuiten.

2. Gossip girl
Een echte meidenfilm of een bingewatch serie voor vrouwen! Gossip girl gaat over bevoorrechte tieners in Manhattens Upper East Side. Serena en Blair maken onwijs veel dingen mee samen met hun andere vrienden/vriendinnen. Met 6 seizoenen op Netflix heb je zeker een tijdje iets te kijken!

3. Bates motel
Deze spannende serie over de familie Bates die een motel gaan runnen. Maar of ze daar ook overnieuw kunnen beginnen is nog maar de vraag. De tragische dood van de man van Norma en de vader van Norman is niet zomaar een ‘normale’ dood, daar kom je in de 4 seizoenen wel achter. Of toch niet?

4. When calls the heart
Elisabeth begint als lerares in het stadje Coal Valley. Daar gaat ze de leukste, spannende en zelfs romatische dingen beleven. Het was voor mij ook echt een bingewatch serie die binnenkort met een nieuw seizoen komt (zijn ze momenteel aan het opnemen!). Er staan al 4 seizoenen online dus je hebt in ieder geval al genoeg te bekijken. Zal Elisabeth dan eindelijk geluk vinden in de liefde?

Welke Netflix serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Netflix serie tips #2 Series die echt een aanrader zijn!

  1. Leuke tips! Ik kijk nu De Ridder. Een belgische serie over het OM. Elke aflevering wordt er een misdaad opgelost, maar door het hele seizoen heen loopt er ook een hoofdzaak.

Comments are closed.