Netflix serie tips #14 Series die je gezien moet hebben

Netflix serie tips, Netflix film tips

Ik ben dol op Netflix series en er gaat haast geen dag voorbij dat ik geen Netflix serie aan het kijken ben. Al vele series heb ik uitgekeken en daarom deel ik graag mijn netflix serie tips aan jullie. Wie weet kom je wel een leuke interessante serie tegen die je nog niet gezien hebt! Netflix staat er vol mee.

Netflix series die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix serie die ik een aanrader vind?

1. The walking dead
Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen.
Deze serie ben ik een aantal weken geleden begonnen nadat ik een melding kreeg dat seizoen 9 online stond. In het begin moest ik er even inkomen maar al snel wilde ik niet meer stoppen met kijken. Echt een aanrader!

2. Chesapeake shores
Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen. Wat een heerlijke serie is dit zeg! Ik heb hem bijna in 1 ruk uitgekeken en genoot er echt van.

3. Vis a Vis
Een naïeve jonge vrouw belandt in de gevangenis nadat ze voor haar vriend geld heeft verduisterd. Ze moet leren overleven in een wrede en gevaarlijke nieuwe omgeving. Deze serie staat nog niet zo heel lang op Netflix maar is al een veel besproken onderwerp op Twitter. Ik ben er inmiddels ook aan begonnen maar weet na zo’n 6 afleveringen nog steeds niet goed wat ik er van vind. Nog maar een paar afleveringen kijken dan maar..

4. Peaky blinders
Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen. Ook bij deze serie was ik niet gelijk gepakt, het duurde echt een aantal afleveringen voordat ik het verhaal een beetje begon te begrijpen en nog altijd weet ik niet of dit wel een serie voor mij is. Met 5 seizoenen ben je in ieder geval wel even zoet!

Welke Netflix serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Netflix serie tips #14 Series die je gezien moet hebben

  1. Oh my! Lots of them haha. At the moment Star Trek Discovery, which was better than I expected, House of Cards, Killing Eve and Spy are others but Peaky Blinders is always top

Comments are closed.