Netflix serie tips #13 Series die je gezien moet hebben

Netflix serie tips, Netflix film tips

Ik ben dol op Netflix series en er gaat haast geen dag voorbij dat ik geen Netflix serie aan het kijken ben. Al vele series heb ik uitgekeken en daarom deel ik graag mijn netflix serie tips aan jullie. Wie weet kom je wel een leuke interessante serie tegen die je nog niet gezien hebt! Netflix staat er vol mee.

Netflix series die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix serie die ik een aanrader vind?

1. The haunting of hill house
In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven. In seizoen 1 vind je 10 afleveringen van ongeveer een uur die je door het hele verhaal mee nemen. Loopt het goed af en wat is er eigenlijk allemaal aan het hand in Hill House? In 2020 komt er een vervolg van deze gave serie.

2. Gilmore girls
De onafhankelijke, alleenstaande moeder Lorelai voedt haar begaafde, studerende dochter Rory op, die haar doorlopend op een gevatte manier van repliek dient. Dit is echt een meiden serie die je heerlijk kunt bingewatchen want met 7 seizoenen heb je genoeg om te kijken!

3. The keepers
Deze docuserie onderzoekt de decennia-oude moord op zuster Catherine Cesnik en het vermoedelijke verband met een priester die van misbruik wordt beschuldigd. Ik ben dus zelf echt een groot fan van docuseries en kijk ze dan ook echt graag. Dit verhaal is af en toe best heftig en neemt je mee terug in de tijd van de vermissing en de moord op Catherine en de rol van de Katholieke gemeenschap.

4. The end of the f***ing world
In deze op een stripverhaal gebaseerde serie vol zwarte humor gaat een bijna psychopathische tiener samen met een opstandige avonturierster op een rampzalige roadtrip. Op 5 november 2019 komt seizoen 2 online op Netflix en ik hoop dat die toch wel een stuk beter is dan het eerste seizoen. Het duurde namelijk best lang voordat je echt gepakt wordt door het verhaal.

Welke Netflix serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Netflix serie tips #13 Series die je gezien moet hebben

Comments are closed.