Netflix serie tips #12 Series die je gezien moet hebben

Netflix serie tips, Netflix film tips

Ik ben dol op Netflix series en er gaat haast geen dag voorbij dat ik geen Netflix serie aan het kijken ben. Al vele series heb ik uitgekeken en daarom deel ik graag mijn netflix serie tips aan jullie. Wie weet kom je wel een leuke interessante serie tegen die je nog niet gezien hebt! Netflix staat er vol mee.

Netflix series die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix serie die ik een aanrader vind?

1. The paradise
Een meisje uit een klein dorp met grote ideeën verhuist naar de stad en neemt een baan bij The Paradise, allereerste warenhuis van het land. Een serie waar je van moet houden, maar ik denk dat veel mensen dit wel een leuke serie vinden. Het zou het zelfs goed doen tijdens een meidenweekend of een regenachtige zondagmiddag.

2. Bodyguard
Een oorlogsveteraan helpt een terreuraanslag te verijdelen en wordt aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht. Een serie waar je wel even moet inkomen maar als je eenmaal in het verhaal zit, wil je verder kijken!

3. The road to calvary
Twee zussen in Sint-Petersburg beleven een turbulente romance en worden meegesleept in de politieke onrust tijdens de Eerste Wereldoorlog in Rusland. Als je van oorlogsverhalen houdt dan is dit echt een serie voor jou.

4. Somewhere between
Een nieuwsproducente krijgt één kans om een dodelijke week opnieuw te beleven en een seriemoordenaar tegen te houden. Als ze faalt, is ze haar dochter voor altijd kwijt. Deze serie heb ik in 1 stuk uitgekeken op een regenachtige zondag. Super spannend en erg goed gemaakt!

Welke Netflix serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Netflix serie tips #12 Series die je gezien moet hebben

  1. Fijne filmtips zeker nu het constant regent….

    Een fijne nieuwe week 😉

Comments are closed.