Netflix serie tips #11 Series die je gezien moet hebben

Netflix serie tips, Netflix film tips

Ik ben dol op Netflix series en er gaat haast geen dag voorbij dat ik geen Netflix serie aan het kijken ben. Al vele series heb ik uitgekeken en daarom deel ik graag mijn netflix serie tips aan jullie. Wie weet kom je wel een leuke interessante serie tegen die je nog niet gezien hebt! Netflix staat er vol mee.

Netflix series die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix serie die ik een aanrader vind?

1. Africa
In deze vijfdelige natuurserie zie je fascinerende verhalen over overleven op het Afrikaanse continent, waar de meest uiteenlopende fauna op de planeet te vinden is. Als ik nou echt in slaap wil vallen (en dat lukt niet) dan moet ik natuur films of series kijken. Ik ben gegarandeerd binnen 15 minuten in diepe slaap! En ondanks dat is dit echt een toffe natuurserie.

2. I am a killer
In deze documentaire vertellen terdoodveroordeelde gevangenen vanuit hun eigen perspectief over de moorden die ze pleegden. Heel apart om dit te bekijken, ik snap echt niet dat mensen dit allemaal kunnen doen en er dan ook nog zo over kunnen vertellen. Heel apart!

3. Auschwitz: the nazis and the final solution
Deze documentaire portretteert één van de meest zorgwekkende onderwerpen uit de geschiedenis: de Holocaust en het berichte Auschwitz-Birkenau concentratiekamp. Met een grote interesse in de 2e wereldoorlog is dit een serie waarbij je veel informatie krijgt en bevestigd het keer op keer dat we dit ten alle tijden moeten voorkomen. Geeft veel informatie op een redelijk begrijpelijke manier.

4. Paranoid
Als een vrouw gruwelijk vermoordt wordt in een speeltuin, worden de rechercheurs in hun klopjacht op de dader dieper en dieper in een duistere samenzwering meegesleurd. Dit is weer een hele spannende serie waarbij je echt wilt blijven kijken omdat je wilt weten hoe het af loopt.

Welke Netflix serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Netflix serie tips #11 Series die je gezien moet hebben

Comments are closed.