Netflix serie tips #10 Series die ik kan aanraden!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Ik ben dol op Netflix series en er gaat haast geen dag voorbij dat ik geen Netflix serie aan het kijken ben. Al vele series heb ik uitgekeken en daarom deel ik graag mijn netflix serie tips aan jullie. Wie weet kom je wel een leuke interessante serie tegen die je nog niet gezien hebt! Netflix staat er vol mee.

Netflix series die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix serie die ik een aanrader vind?

1. American horror story
Dit met een Emmy bekroonde drama speelt met de kracht van bovennatuurlijke angsten en alledaagse verschrikkingen en gaat in op het kwaad waartoe mensen in staat zijn. De eerste 3 seizoenen vond ik tof om te zien, daarna vond ik het nogal tegenvallen of het verhaal vond ik niet goed. Maar er zijn vast genoeg mensen die hier wel van houden! Met inmiddels 6 seizoenen heb je wel iets te kijken!

2. Top of the lake
Als de 12-jarige zwangere Tui zelfmoord probeert te plegen in een ijskoud Nieuw-Zeelands meer heeft rechercheur Robin Griffin een heleboel vragen voor het meisje. Deze serie heb ik in 1 ruk uitgekeken. Ben heel erg benieuwd of hier nog meer seizoenen bij komen, maar met 1 seizoen kun je al veel plezier hebben.

3. The rain
Zes jaar nadat een agressief virus bijna heel Scandinavië heeft uitgeroeid, zoeken een broer en een zus samen met andere jonge overlevenden naar veiligheid en antwoorden. Ik snapte er eerst niet veel van, maar dan is het toch een kunst om te blijven kijken. Spannend, fictie en zeker de moeite waard om te kijken!

4. Tiempos de guerra
Tijdens de Rifoorlog in 1921 openen verpleegsters uit rijke Madrileense families een veldhospitaal in Melilla. Ze redden levens, maken vrienden en vinden liefde. Dit vond ik echt een toffe serie, ik zat er helemaal in en kon niet wachten tot ik de volgende aflevering kon kijken. Met 13 afleveringen van ruim een uur per stuk ben je wel even zoet!

Welke Netflix serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Netflix serie tips #10 Series die ik kan aanraden!

  1. Oitnb heb ik helemaar gezien, sinner, the haunting of hill house (of zoiets)… En dat was het wel zo’n beetje. Ik kijk nooit tv en ook nog amper netflix eigenlijk

Comments are closed.