Netflix serie tips #1 Series die echt een aanrader zijn!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix, wie heeft er nou nog niet van gehoord? Ik heb al meerdere jaren een abonnement op Netflix en ik ben groot fan. Uren heb ik al gespendeerd aan Netflix en vele series en films heb ik al versleten. Maar welke series zijn nou echt de moeite waard om te kijken, omdat er een goed verhaal achter zit, het een mega spannende verhaallijn heeft of gewoon omdat je er lekker bij weg kunt dromen? Mijn Netflix serie tips zet ik voor je op een rij, elke maand weer zodat jij deze series ook kunt gaan ‘uitproberen’.

Netflix series die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie fan heb ik al zoveel series op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix series die ik een aanrader vind?

Netflix serie tips, Netflix film tips
1. Charite
Een redelijk korte serie waar je wordt meegenomen in de tijd van het ontstaan van vaccins in Berlijn. Niet alleen de medische kant wordt belicht in deze serie maar ook de romans en levens van het toenmalige ziekenhuis die nog gerund werd door de kerk (zusters en nonnen).

2. 13 Reasons why
De (denk ik) bekende serie waar veel ophef over is geweest op de televisie. 13 reasons why is een hele heftige meeslepende en spannende serie over een meisje die zelfmoord pleegde. Een doos met tapes die Hannah (het meisje dat zelfmoord pleegde) had opgenomen voor haar dood wordt ontvangen door de mensen die ze moeten krijgen en daar begint het mysterie en de raadsels. Heel heftig! Inmiddels staan er 2 seizoenen online op Netflix en komt er in 2019 een 3e seizoen aan. Hoe zal dit verhaal aflopen?

3. Alias Grace
Grace, of heet ze eigenlijk anders? Daar kom je tijdens deze redelijk korte serie achter. Wat houd ze achter, wat is haar verleden en waarom zou zo’n onschuldige vrouw in de gevangenis zitten? Wanneer een jonge Amerikaanse arts haar brein wil bestuderen komen de raadsels en geheimen langzaam naar boven. En het einde van de serie stond ik best perplex, een einde waar ik zelf geen rekening mee had genomen eigenlijk. Heb ik je nieuwsgierig genoeg gemaakt?

4. Reign
Mary Stuart trouwt met de Franse kroonprins. Schotland en Frankrijk in de geschiedenis waar de nodige problemen worden laten zien. Geen happy ending voor Mary of toch wel? Deze serie met 4 seizoenen is echt een bingewatch serie waarbij je gewoon wilt weten hoe het verder gaat en hoe een bepaalde situatie afloopt.

Welke Netflix serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Netflix serie tips #1 Series die echt een aanrader zijn!

  1. Alias Grace heb ik ook gezien. Vond ik ook erg goed! Wel een heftig einde met die arme dokter! Ik vind het altijd wel fijn als de series niet te lang duren zodat ik ze in een paar dagen kan bekijken.

    1. Jaa echt een goede serie! Zelf houd ik van een wisseling van lange en korte series. Als het verhaal goed en spannend genoeg blijft dan mag het een lange serie zijn. Haha

Comments are closed.