Netflix film tips #9 Films die je gezien moet hebben

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix staat er vol mee. Films in alle soorten en maten, van kerstfilms tot romantische films maar ook zeker spannende en stoere films. Er zit voor iedereen wel iets bij, of het nu een echte film is of een documentaire er is aanbod genoeg. Welke films ik allemaal heb gezien en welke ik aanraad? Dat lees je natuurlijk in mijn Netflix film tips.

Netflix films die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix film die ik een aanrader vind?

1. Voor ik doodga
Een tiener weet dat ze haar strijd tegen kanker aan het verliezen is en stort zich hals over kop in het leven nu ze dat nog kan. Ze begint zelfs een vurige romance. Dit vond ik echt een heftige film om te kijken. Heb dan ook meerdere tranen gelaten tijdens deze film.

2. Trust
Als een kwetsbare tiener via internet in de val van een op seks beluste man loopt, valt haar familie uiteen omdat ze niet weten hoe ze met deze tragedie moeten omgaan. Super heftige film die zeker gebaseerd is op waargebeurde verhalen. Daarom echt een goede film om te zien met een duidelijk verhaal die best heftig is!

3. The good lie
Een jonge Soedanese oorlogsvluchteling wint in een loterij de kans op een nieuw leven in de Verenigde Staten. Maar het is niet eenvoudig om daar zijn draai te vinden. Zeer interessante film met een heel goed verhaal.

4. misfit
Een tienermeisje heeft jaren in Amerika gewoond en keert terug naar Nederland. Ze wordt als buitenbeentje op haar nieuwe school al snel gepest door de populaire kinderen. Een film van een bekende youtuber die zeker leuk is voor zijn doelgroep. Zelf vond ik hem niet heel erg spannend maar ik ben dan natuurlijk wel een stuk ouder. Deze film is (vind ik) voor tieners wel heel erg leuk!

Welke Netflix film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.