Netflix film tips #8 Films die je gezien moet hebben!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix staat er vol mee. Films in alle soorten en maten, van kerstfilms tot romantische films maar ook zeker spannende en stoere films. Er zit voor iedereen wel iets bij, of het nu een echte film is of een documentaire er is aanbod genoeg. Welke films ik allemaal heb gezien en welke ik aanraad? Dat lees je natuurlijk in mijn Netflix film tips.

Netflix films die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix film die ik een aanrader vind?

1. Twilight
Wanneer Bella bij haar vader gaat wonen, ontmoet ze Edward Cullen, een onsterfelijke vampier die geen mensenbloed drinkt. Ze worden meegesleept in een passionele romance. Ik moet eerlijk toegeven dat dit niet echt mijn soort films zijn, maar toch heb ik hem uitgekeken. Ongetwijfeld zullen er veel mensen zijn die dit helemaal geweldig vinden, en met vele films kunnen ze zich dan ook helemaal uitleven!

2. My beautiful broken brain
Op haar 34e kreeg ze een herseninfarct en moest ze opnieuw leren spreken, lezen en schrijven. Een moeilijk maar inspirerend verhaal. Echt een film die je gezien moet hebben, want wow wat een verhaal. Heel indrukwekkend maar ook zeker inspirerend.

3. Shrek
Als een prinses uit de klauwen van een vuurspuwende draak gered moet worden, trekt Shrek met zijn grapjas van een ezel ten strijde. Met inmiddels al meerdere films die zowel voor volwassenen als kinderen. Shrek beleeft namelijk heel veel avonturen en dat is best grappig om naar te kijken!

4. The trader
Een rondtrekkende handelaar geeft inzicht in het plattelandsleven van Georgië, waar je met aardappels kunt betalen en armoede elke ambitie de grond in stampt. Deze korte documentaire van nog geen 30 minuten geeft je veel inzicht in het leven in Georgie. Waar je echt alles kunt kopen met aardappelen, veel aardappelen. Best raar om te zien en vooral heel erg voor de mensen die daar leven.

Welke Netflix film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.