Netflix film tips #7 Films die je gezien moet hebben!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix staat er vol mee. Films in alle soorten en maten, van kerstfilms tot romantische films maar ook zeker spannende en stoere films. Er zit voor iedereen wel iets bij, of het nu een echte film is of een documentaire er is aanbod genoeg. Welke films ik allemaal heb gezien en welke ik aanraad? Dat lees je natuurlijk in mijn Netflix film tips.

Netflix films die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix film die ik een aanrader vind?

1. Bird box
Vijf jaar nadat een duistere kracht het merendeel van de bevolking tot zelfmoord heeft gedreven, proberen een overlevende en haar kinderen zich in veiligheid te brengen. Ik snap nog steeds niet wat precies die duistere kracht is, maar mensen deze film is echt mega spannend en je wilt gewoon weten wat er precies aan de hand is en hoe het afloopt. Top film!

2. Toscaanse bruiloft
De eigenaars van een luxueuze Toscaanse villa verwelkomen verloofde stellen en hun gasten voor mooie bruiloften die soms ook verbijsterend zijn. Je moet er van houden, Nederlandse films maar deze film vond ik toch leuk om te kijken.

3.The magic pil
Artsen, boeren, chef-koks en anderen geven hun mening over het controversiële ketogene dieet dat de potentie heeft om veelvoorkomende ziektes uit te bannen. Na het kijken van deze documentaire ben ik serieus aan het nadenken om ook zo’n soort dieet te volgen. Niet om af te vallen, maar om mijn ziekte van Crohn onder controle te houden of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Met voedsel is zoveel mogelijk en waarom niet je lichaam behandelen met voedsel in plaats van medicijnen.

4. Dansen op de vulkaan
Maarten is een getalenteerd danser maar chronisch ziek. Omdat hij een normaal leven wil leiden houdt hij alles geheim en drijft zijn lichaam tot het uiterste. Ook weer een Nederlandse film maar wel echt een goede (vind ik dan hé!). Ik werd helemaal meegenomen in het verhaal.

Welke Netflix film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Netflix film tips #7 Films die je gezien moet hebben!

  1. De Toscaanse bruiloft heb ik al meerdere keren gezien, hahah! Vind het een fijne feelgoodfilm om te zien. Dansen op de vulkaan heb ik meerdere keren voorbij zien komen, maar nooit gezien (de andere twee films heb ik trouwens ook niet gezien). Ik ben vooral benieuwd naar die film, omdat hij ook door onder andere de hoofdrolspeler is geproduceerd.

    Liefs,
    Marloes

Comments are closed.