Netflix film tips #6 Films die je gezien moet hebben!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix staat er vol mee. Films in alle soorten en maten, van kerstfilms tot romantische films maar ook zeker spannende en stoere films. Er zit voor iedereen wel iets bij, of het nu een echte film is of een documentaire er is aanbod genoeg. Welke films ik allemaal heb gezien en welke ik aanraad? Dat lees je natuurlijk in mijn Netflix film tips.

Netflix films die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix film die ik een aanrader vind?

1. Tallulah
Tijdens de zoektocht naar haar ex-vriendje ontvoert een jonge zwerfster een verwaarloosde baby en doet alsof het haar eigen kind is. Ik snapte eerst niet veel van de film, maar zodra je er eenmaal in zit is het echt een hele goede en fijne film om te kijken.

2. Hush
Een dove schrijfster die alleen in het bos leeft, moet in stilte voor haar leven vechten wanneer een gemaskerde moordenaar voor haar raam verschijnt. Super spannend, je wilt echt verder kijken en weten hoe het afloopt.

3. 22july
Een jonge overlevende, rouwende families en heel Noorwegen roepen om gerechtigheid en proberen de vreselijke terroristische aanslag te verwerken. Gebaseerd op op de aanslagen door extreemrechtse Noor Anders Breivik. Hij was verantwoordelijk voor de aanslagen op 22 juli 2011 in Oslo en later op het eiland Utøya. In totaal kwamen er 77 mensen om het leven. De film is geregisseerd door Paul Greengrass, een zeer ervaren filmmaker als het gaat om films die gebaseerd zijn op feiten en heftige gebeurtenissen. Zo regisseerde hij ook de film United 93.

4. The princess switch
Als een nuchtere banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses ontdekken dat ze dubbelgangers zijn, smeden ze een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen. Dit is echt een goede film voor tijdens de feestdagen, onthoud hem want je zult hem leuk vinden!

Welke Netflix film heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Netflix film tips #6 Films die je gezien moet hebben!

Comments are closed.