Netflix film tips #4 Films die je gezien moet hebben!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix staat er vol mee. Films in alle soorten en maten, van kerstfilms tot romantische films maar ook zeker spannende en stoere films. Er zit voor iedereen wel iets bij, of het nu een echte film is of een documentaire er is aanbod genoeg. Welke films ik allemaal heb gezien en welke ik aanraad? Dat lees je natuurlijk in mijn Netflix film tips.

Netflix films die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix film die ik een aanrader vind?

1. Natascha Kampusch
Een Weens meisje dat 8 jaar lang gevangen werd gehouden in een kelder nadat ze ontvoerd werd verteld haar verhaal. Ze ontsnapte en dat haalde de wereldwijde pers. Deze 51 minuten durende film verteld haar overlevingsverhaal. Zeer indrukwekkend!

2. 1922
In het jaar 1922 wordt Wilfred James ertoe aangezet om samen met zijn tienerzoon zijn vrouw te vermoorden, dit uit financieel winstbejag. Bij het begraven van het lijk gebeurt er iets vreemds. Ze worden belaagd door ratten en Wilfred is ervan overtuigd dat de geest van zijn overleden vrouw de oorzaak is van zijn kwellingen. Deze film is gebaseerd op de novelle van Stephen King.

3. Josef fritzl: Story of a monster
Een documentaire over de gruwelijke zaak van Josef Fritzl, die decennialang zijn eigen dochter mishandelde en seksueel misbruikte. Fritzl hield zijn dochter 24 jaar gevangen in de kelder onder zijn huis. Uit het misbruik werden zeven kinderen geboren. De documentaire bevat interviews met familieleden, dokters en slachtoffers.

4. Twinsters
In deze biografische documentaire zien we de Amerikaanse actrice Samantha die woont in Los Angeles en de Franse student ontwerpster Anaïs, wonende in Londen. Ze kennen elkaar niet, maar op 21 februari 2013 krijgt Samantha een Facebookbericht van Anaïs. Vrienden van deze laatste zagen immers Samantha opduiken in een YouTube-filmpje en waren verstomd toen ze zagen hoe de twee meisjes als twee druppels water gelijken. Als beiden ook nog eens op dezelfde dag geboren zijn, bestaat de mogelijkheid dat ze tweelingzussen zijn.

Welke Netflix film heb jij al gezien?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Netflix film tips #4 Films die je gezien moet hebben!

  1. Goedemorgen….
    De eerste film klinkt prachtig en daar ben ik zo benieuwd naar….
    Gelukkig gaat we naar de lente toe dus kijk ik wel steeds minder televisie….

    Een fijne dag

  2. De eerste tip ben ik heel benieuwd naar omdat ik, net als bijna iedereen denk ik wel, dat verhaal wel gevolgd heb toen het in de media kwam. De laatste tip ‘Twinsters’ lijkt me gewoon erg leuk!

Comments are closed.