Netflix film tips #3 Films die je gezien moet hebben!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix staat er vol mee. Films in alle soorten en maten, van kerstfilms tot romantische films maar ook zeker spannende en stoere films. Er zit voor iedereen wel iets bij, of het nu een echte film is of een documentaire er is aanbod genoeg. Welke films ik allemaal heb gezien en welke ik aanraad? Dat lees je natuurlijk in mijn Netflix film tips.

Netflix films die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix film die ik een aanrader vind?

1. Jane
Als 26-jarige secretaresse krijgt Jane Goodall van paleontoloog Leakey de kans om naar Afrika te gaan. Een grote droom komt uit. Zonder enige ervaring, kennis of wetenschappelijke opleiding trekt zij, samen met haar moeder, naar de wildernis om de allereerste onderzoeker naar apengedrag in het wild te worden.

2. Carrie
De verlegen middelbare scholiere Carrie White (Chloë Grace Moretz) wordt opgevoed door haar angstaanjagend religieuze moeder Margaret (Julianne Moore). Wanneer ze de puberteit bereikt, komt ze in aanraking met haar verwoestende telepathische krachten. Wanneer haar klasgenoten vervolgens het einde jaarsbal gebruiken als excuus om haar te vernederen voor de hele school, besluit ze deze dodelijke krachten in te zetten.

3. Alive
Nadat hun vliegtuig is neergestort in het Andesgebergte, vechten de overgebleven leden van een Uruguayaans rugbyteam voor hun leven op een kale gletsjer. Het is een film uit 1993 wat uit mijn geboortejaar is dus best gedateerd maar zeker niet minder leuk om naar te kijken.

4. End game
Terwijl het onvermijdelijke dichtbij komt, ontmoeten terminale patiënten bijzondere artsen die onze kijk op het leven en de dood willen veranderen. Een zeer indrukwekkende documentaire over de dood waarbij terminale patiënten echt in beeld komen.

Welke Netflix film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Netflix film tips #3 Films die je gezien moet hebben!

  1. Gisteren gekeken naar IO, aanrader in het scifi genre.
    Ook Birdbox was boeiend. Temeer omdat mensen het in de werkelijke wereld na gaan doen.

Comments are closed.